KRISTIANSAND: I løpet av natten mottok politiet i Agder hele 26 meldinger som gjaldt høylytt musikk, fest og støy. Ni av forholdene var i Aust-Agder, mens 17 meldinger kom inn til politiet fra Vest-Agder.

– Det er et gjentakende problem om sommeren. Folk har oppe vinduene eller arrangerer hagefester. Natterosfreden gjelder fra klokka 23 — 06, minner operasjonsleder Ingrid Mæhre om.

KRISTIANSAND: Beruset person

23.58: Politiet får melding om en svært beruset person på Patricks pub i Markens gate. Vedkommende blir geleidet hjem.

GRIMSTAD: Kraftig lys

00.43: Politiet får melding om tre røde raketter. Politiet, Hovedredningssentralen og redningsskøyta rykker ut, men de antatte rakettene viser seg å være tre kraftige lys fra en stor båt utenfor Fevik.

GRIMSTAD: Pågrepet med narkotika

01.04: En patrulje kjører til Storgata i Grimstad etter melding om slåssing. En mannsperson i 20-årene har blitt banket opp. Politiet sjekker vedkommende som skal ha banket 20-åringen, og finner narkotika på mannspersonen som også er i 20-årene. Mannen blir pågrepet og brakt med til arresten. Sak blir opprettet.

KRISTIANSAND: Stjålet sykkel

01.52: Politiet får melding om at noen prøver å bryte seg inn i en bolig i Møllevannsveien. Når patruljen kommer til stedet har de ikke fått brutt seg inn, men stjålet en sykkel og forlatt åstedet. Ingen personer er pågrepet.

GRIMSTAD: Bråk i beruset tilstand

02.17: En mannsperson i 20-årene blir pågrepet i Storgata i Grimstad. Mannen blir brakt til arresten og anmeldt for å lage bråk i beruset tilstand.

EVJE: Melding om slåssing

02.27: Politiet mottar en melding om slåssing i Evje sentrum. Da politi og ambulanse kommer til stedet har det hele roet seg ned.

ARENDAL: Slåssing

To mannspersoner slåss utenfor Castelle restaurant i Arendal. Den ene personen blør fra nesen, men er usikker på om han vil anmelde saken. Ingen personer er pågrepet.

ARENDAL: Kjøring i påvirket tilstand

02.37: Politiet pågriper en mannsperson i midten av 40-årene i Pollen, etter meldinger om villmarkskjøring. Mannen fraktes til legevakta for blodprøve og anmeldes for kjøring i påvirket tilstand.

ARENDAL: En person pågrepet

02.52: Politiet får melding om slåssing på Langbrygga i Arendal. Når patruljen kommer til stedet viser det seg å være to kompiser som lekeslåss. Den ene av kompisene, en mannsperson i 20-årene, er etterlyst og blir pågrepet av politiet. 20-åringen fraktes til arresten.

FLEKKEFJORD: Bråk i beruset tilstand

03.17: En mannsperson i midten av 30-årene blir pågrepet etter å ha laget bråk over lengre tid på en pub i Storgata. 30-åringen motsetter seg politiet, og blir brakt til arresten. Mannen blir anmeldt for brudd på straffelovens § 350, bråk i beruset tilstand.

KRISTIANSAND: Tagging

04.20: Politiet mottar en melding om tagging på Rimi i Festningsgata. Da patruljen kommer til stedet viser det seg å være omfattende tagging på bygget ut mot Festningsgata. To mannspersoner i 20-årene blir brakt til arresten og anmeldt for forholdet.

TVEDESTRAND: Beslag av førerkort

05.35: En patrulje i Tvedestrand stopper en bil hvor fører mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. Føreren fraktes til legevakta for blodprøve, og det blir gjort beslag av førerkortet.

**TVEIT: Motorsykkelulykke

17.20:** Melder AMK om en motorsykkelulykke i Sveindalskrysset på Tveit. En mann i unerkant av 50 år hadde falt i en høyrekurve. Han ble sendt avgårde til akuttmottaket med mulige bruddskader i venstre arm. Motorsykkelen ble liggende fordi den hadde kilt seg fast i autovernet.