ARENDAL: — Klokken 22.11 ringte bussjåføren og fortalte at det hadde begynt å brenne i det elektriske anlegget i bussen. klokken 22.15 var brannvesen og politi på stedet. Brannen ble slukket raskt, forteller operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder politidistrikt.

— Litt vann så var det over. Det ble ikke store skader i bussen. Det var mest røyk i kabinen, forteller utrykningsleder Tarald Svendsen i Østre Agder brannvesen.

I denne boksen i bussen brant det. Foto: Ernest Boswarva

— Brannen var udramatisk. Sjåfør og passasjerer var ute av bussen da brannen oppsto, opplyser han.- Viking tauer nå bussen til Nettbuss sitt anlegg på Longum, opplyser politiets operasjonsleder Hans petter Osaland.

Brannen oppsto i bussen som hadde kjørt rute 12 til Stoa og Harebakken. Bussen sto mellom Sparebanken sør i Østregate og drosjeholdeplassen i Arendal sentrum.

Ved 22.25-tiden hadde brannvesenet full kontroll på situasjonen.

— Det tok fyr i den elektriske tavla inne i bussen ved setet der sjåføren sitter. Vi vet ikke hva som har startet brannen, sier vakthavende brannsjef Hans Bakke. Det var ikke på noe tidspunkt fare for at brannen kunne spre seg.