**VENNESLA: Sparket i vindu

00.22** Politiet ble varslet om at en mann sparket i ruta til en frisørsalong i sentrum. Politiet kjørte til stedet, men da var mannen borte. Han hadde sparket en rose i det ytterste glasset, men hadde ikke vært inne i salongen.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

00.55** Politiet var ute i en leilighet i Møllevannsveien og dempet musikken etter en naboklage.

**KRISTIANSAND: Gjest lagt i jern

02.24** Dørvaktene på Rederiet i Vestre Strandgate meldte til politiet at de hadde lagt en mann i jern etter at han hadde vært kranglete. Politiet kom og tok med seg den 23 år gamle Søgne-mannen til arresten. Mannen anmeldes for ordensforstyrrelse.

**SØGNE: Oppga falskt navn og tok seg inn i hus

03.16** En politipatrulje stoppet en bil i Grønngjelet for kontroll. Etter at kontrollen var utført, oppdaget politiet at den ene i bilen hadde oppgitt falskt navn. Politiet kikket etter mannen i samme område, men fant ham ikke. Så; klokken 05.24, fikk politiet telefon fra en huseier i samme nabolag. Huseieren meldte om at det var uvedkommende i første etasje i huset. En politipatrulje dro til stedet og pågrep mannen, som tidligere hadde oppgitt feil personalia. Han hadde kommet seg inn gjennom en ulåst dør. Den 51 år gamle mannen fra Kristiansand blir anmeldt for å ha oppgitt falskt personalia, samt for ulovlig opphold i et hus.

**KRISTIANSAND: Kjørte av veien i Tveit

04.04** Politiet dro til Ryensveien etter melding om en utforkjøring. På stedet opplyste personen som hadde kjørt bilen, at han var tvunget til en unnamanøver fordi et dyr kom foran bilen. Ingen personer ble skadet, og sjåføren ordnet selv med bilbergingsbil.