KRISTIANSAND: — Vi ønsker å starte skoleåret med musikk som en liten markering av at skolen nå får musikk, dans og drama- linje, og som en inspirasjon til spansklærerne, sier Patricio Silva, spansklærer og elevombud ved Kvadraturen Skolesenter.

GLEDER SEG: Spansklærerne ved Kvadraturen Skolesenter gleder seg til et nytt og spennende skoleår. F.v: Patricio Silva, Linda Klepp, Lucia Toften, Carlos Chavez og Benthe Skrøvje. Foto: Siril Aartun

Som en pause i planleggigen på tirsdag fikk nemlig alle lærerne mulighet til å høre den meksikanske kvartetten Sul Tasto, som avslutter sin norgesturne i Kristiansand.Kvartetten består av Emmanuel Mendoza (gitar) Juan Pablo Rivera (gitar) Tomas Silva (perkusjon) og Hector Gamez(bass) og de spilte fengende musikk til stor jubel fra publikum.

— Vi har blant annet vært i Grimstad, i Ravnedalen og på Prestheia omsorgssenter. Over alt har vi fått god mottakelse, folk er flinke til å lytte og nyte musikken, sier manager Adriana Moreno.

— Spansk er et populært språk, og det fører mye gøy med seg. Vi ønsker å ta i bruk både musikk, mat og dans i undervisningen, sier spansklærer Linda Klepp.