**ARENDAL: Ruset mann laget bråk

00.05** : Politiet fikk melding om en ruset mann som i flere timer hadde vært til sjenanse. Han hadde kastet søppel og laget bråk i taxibua i Arendal sentrum. Mannen er innbrakt og satt i arresten.

**GRIMSTASD: Roet ned fest

03.06:** En politipatrulje måtte roe ned en fest i Storgaten etter klager.

**KRISTIANSAND: Stakk av etter motorsykkelvelt

06.09:** Se egen sak

**SØGNE: Stjålet varebil

06.35:** I løpet av natten har en hvit varebil, av merket Toyota Hiace med registreringsnummer PP 77005, blitt stjålet fra Rosselandsvegen. Bilen har logoen til Songdalen Fjellsprenging på begge sider.

**FARSUND: Stjålet bil

07.00** : I løpet av natten har en sølvfarget bil, av merket Volkswagen Touran med registreringsnummer KH 69581, blitt stjålet fra Bulandsveien.

**LYNGDAL: Grovt tyveri

08.01:** Politiet fikk melding om grovt tyveri fra Å ungdomsskole hvor det var stjålet pc'er. Politiet har foretatt en åstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: Brann Sørlandet sykehus

09.46:** Se egen sak.

**KRISTIANSAND: Kjedekollisjon på E18

11.24:** Se egen sak.

**KRISTIANSAND: Røykutvikling ved Grim skole

13.58:** Les egen sak

**ARENDAL: Innbrudd i garasje

13.59:** Politiet fikk melding om at det var gjort innbrudd i en garasje i Færvik. Politiet kjørte til stedet og undersøker saken.

**GRIMSTAD: Mistenker promille etter utforkjøring

15.06:** Det ble meldt om at en enslig bil hadde kjørt utfor veien på E 18 ved Molland. Det var to personer i bilen, en mann og en kvinne som begge er i 60-årene. De slapp fra ulykken med lettere skader. Kvinnen mistenkes for å ha kjørt bilen i påvirket tilstand. Det ble tatt nødvendig blodprøve. Førerkortet ble beslaglagt og forholdet anmeldes.

**GRIMSTAD: Promillekjører kjørte mot kjøreretningen

15.09:** Politiet ble varslet om at en bil kom kjørende i feil kjøreretning på E 18 ved Brokelandsheia. Bilen kom seg inn ved avkjørselen til butikksentrene på Brokelandsheia. En politipatrulje ble dirigert til stedet. Bilen ble funnet igjen på fylkesvei 418 i Gjerstad kommune, like før fylkesgrensen mellom Aust-Agder og Telemark. Der hadde bilen kjørt utfor veien. Det var kun sjåfør i bilen, en mann i 60-årene, som slapp fra hendelsen uten skader. Han mistenkes for å ha kjørt bilen i alkoholpåvirket tilstand. Det ble sikret blodprøve. Mannens førerkort er beslaglagt og han kan vente seg en anmeldelse.

**LILLESAND: Førerkortbeslag

15.15:** Up stoppet fører av en bil som hadde kjørt for fort. Den 38 år gamle mannen fikk førerkortet beslaglagt grunnet for mange prikker i førerkortet.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

16.03:** Politiet fikk melding om at en mann hadde problemer med å ta vare på seg selv ved Rutebilstasjonen. Politiet kjørte til stedet. Mannen, som er 55 år gammel, blir anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Butikktyv tatt med elektrosjokkvåpen

17.26:** To kvinner på 21 år ble torsdag ettermiddag pågrepet av politiet, mistenkt for tyveri fra en butikk i Vestre Strandgate i Kvadraturen. Den ene jenta var i besittelse av et elektrosjokkvåpen. Forholdet blir anmeldt.

**RISØR: Kjørte i 127 km/t

1748:** En UP-patruøke målte en bil i 127 km/t i 90-sonen på E 18 ved Akland. Bilføreren, en kvinne i 50-årene, blir anmeldt for forholdet. Førerkortet ble også beslaglagt.

**MANDAL: 14-åring tatt for butikktyveri

18.41:** En jente på 14 år ble tatt for butikktyveri i en forretning på Vestnes. En politipatrulje ble dirigert til stedet. Jenta ble kjørt hjem til verger.

**GJERSTAD: Bilfører tatt for råkjøring

19.45:** En mannlig bilfører i 20-årene ble stoppet av UP etter å ha blitt målt i 126 km/t i 90-sonen på E 18 ved Brokelandsheia. Mannen blir anmeldt og førerkortet er beslaglagt.

**LILLESAND: To biler tatt i 152 km/t

20.08:** En UP-patrulje målte to biler i 152 km/t i 100-sonen på E 18 ved Gaupemyr. Bilførerne, begge menn på henholdsvis 36 og 45 år, blir anmeldt med førerkortbeslag.

**ARENDAL: — Klammeri

21.16:** Politiet fikk melding om klammeri og antydning til slagsmål mellom to personer. Da politiet kom til stedet, hadde de to forlatt stedet.

**KRISTIANSAND: 14-åring kjørte moped

21.59:** En 14-åring på en uregistrert moped ble stanset av politiet. Gutten ble kjørt hjem til foreldrene.

**KRISTIANSAND: Støy fra leilighet

22.25:** Det klages på støy fra en leilighet i Kongens gate. Politiet gjenoppretter natteroen.