**ARENDAL: Beruset person til arresten

00.25:** En overstadig beruset person ble satt i arresten for å bli edru. Personen var ikke i stand til å ta vare på seg selv.

**GRIMSTAD: Tatt med amfetamin

00.36:** En politipatrulje stoppet en bil i Frivoldveien der en passasjer var i besittelse av mindre mengde amfetamin. Den 35 år gamle mannen ble pågrepet og kjørt til arresten i Arendal.

**ARENDAL: Flyktet etter tyvtapping

00.45:** Melding om mann i Eydehavn som gjemte seg bak en lastebil. Da han skjønte at han var oppdaget, stakk han av gårde i en liten, mørk bil innover Helleheia. Patruljen som dro til stedet oppdaget forsøk på tapping av drivstoff, og beslagla kanne og slange. Patruljene dro så på leting etter bilen.

**ARENDAL: Melding om restaurantbråk

01.42:** Restaurantbråk i Tyholmen. Det var imidlertid rolig da politiet ankom, og ingen sak ble opprettet.

**ARENDAL: Pågrepet etter restaurantbråk

01.55:** En dørvakt på Castelle ba om bistand på grunn av en person som lagde bråk. En politipatrulje dro ut og pågrep og anmeldte en 22 år gammel mann.

**BYKLE: Gikk berserk på utested

02.14:** En berserk mann på skjenkestedet XO på Hovden førte til at en politipatrulje rykket ut. Den 26 år gamle mannen hadde da skallet til en dørvakt og slått til en annen ansatt på stedet. Telemarkingen ble anmeldt for forholdet.

— Mannen ble så tatt hånd om av gode venner som sørget for at han kom seg hjem til nabofylket, melder operasjonsleder Jon Kvitne.

**ARENDAL: Slo og sparket politimann

02.27:** Melding om slåssing på Langbrygga, og en politipatrulje dro ut til stedet. Flere personer blandet seg inn i politiets arbeid, og to unge kvinner på henholdsvis 20 og 21 år ble brakt til arresten. Den ene av dem ble i tillegg anmeldt for vold mot en offentlig tjenestemann, ettersom hun slo og sparket en politimann inne i arresten.

**MANDAL: Gasslekkasje i sentrum

02.53:** En politipatrulje meldte at en gassflaske hadde veltet og lekket gass i Store Elvegate. Brannvesenet ble varslet, bisto, og fikk raskt avklart situasjonen og stengt av lekkasjen. Deler av Store Elvegate ble stengt av politiet i et kort tidsrom for å avklare situasjonen.

— Det er opprettet en sak på at noen halvtomme gassflasker sto usikret utendørs, opplyser operasjonsleder Frank Solås.

**GRIMSTAD: Hotellgjest slått ned

02.56:** Slåssing blant gjester på Rica Hotell Grimstad førte til at en patrulje dro ut til stedet. Det viste seg at en hotellgjest hadde blitt slått ned, og at gjerningspersonen hadde forsvunnet. Den fornærmede ble kjørt til legevakta, og det er mulig at forholdet vil bli anmeldt over helga.

**TVEDESTRAND: Brukte pepperspray på politimann

03.20:** En politipatrulje kom over en mann de valgte å transportere hjem til hans bolig. Ved ankomst bopel dro mannen fram en pepperspray som han sprayet en av tjenestemennene med. Han ble derfor kjørt til arresten i Arendal og anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann.

**KRISTIANSAND: Blodig person i Kvadraturen

03.28:** En patrulje kom over en blodig person i Tollbodgata. Det var ingen vitner, og uklart hva som hadde skjedd. Personen ble kjørt til legevakta for en sjekk. Han skal ha blitt slått i ansiktet og blitt rispet med kniv over håndleddet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Karuss skole

09.17:** Melding om innbrudd på Karuss skole. Vekter var på stedet. Patruljen meldte at det var usikkert hva som var stjålet. Tyven hadde vært inne i et klasserom. Etter litt leting og nye tips ble det pågrepet en 41 år gammel mann som var i besittelse av tyvgods fra stedet. Patruljen lette etter videre etter nok en gjerningsmann, og han ble pågrepet klokka 12.13. Det er en mann på 24 år.

— 41-åringen ble tatt med noen bærbare pc-er, opplyser operasjonsleder Frank Solås.

**VENNESLA: Stjålet stereoanlegg

09.51:** Melding om grovt tyveri fra bil på Vikeland, som hadde skjedd i løpet av natta. Et stereoanlegg til en verdi av rundt 8000 kroner var stjålet. Politiet besiktiget bilen.

**ARENDAL: Tyveri fra leilighetsbygg

10.44:** Melding om innbrudd i bod og tyveri fra boden i et leilighetsbygg. Det var muligens stjålet ting fra en fryser og det var rotet rundt i bygget. Politipatruljen undersøkte stedet.

**KRISTIANSAND: Bil kjørte i gjerde

10.45:** En innringer opplyste at det kjørte en bil i Brønnstykket rundt klokka 10.15. Bilen kjørte inn i et gjerde to steder og var også borti en bil. Innringeren noterte seg nummeret på bilen. Bilen kjørte bare videre etter hendelsen.

**SONGDALEN: Familiebråk på Brennåsen

11.15:** Politiet måtte hjem til en familie og roe ned en sønn i huset på Brennåsen. Han hadde vært i klammeri med sin far. Politiet fikk ordnet opp.

**ARENDAL: Tyveri i sentrum

12.10:** Melding om grovt tyveri fra en bolig i sentrum. Det var knust et vindu for å komme inn og det kunne se ut som at det er forsvunnet sølvtøy fra boligen.

**KRISTIANSAND: Nasket for 600

13.20:** En mann (27) fra Kristiansand ble tatt for nasking fra en matbutikk på Lund. Verdier for 600 kroner hadde mannen forsøkt å få med seg. Mannen ville ikke legitimere seg og politiet ble derfor kalt ut.

**VEGÅRSHEI: Fyllekjøring

13.55:** En påvirket mann (25) kjørte utfor en vei på Vegårshei. Politiet tok hånd om mannen, som ikke var blitt skadet, og kjørte ham til legevakta for å avlegge blodprøve.

**EVJE OG HORNNES: Hytteinnbrudd

13.58:** Det har vært innbrudd og tyveri fra flere hytter ved Bispestolene på Abusland i Evje. Lokalt politi undersøker åstedet.

**ARENDAL: Hytteinnbrudd

13.41:** Det ble meldt om hytteinnbrudd på Borås i Kilsund. Det er usikkert hva som er stjålet, men vitner mener at et stuebord og en flatskjerm-TV er borte. Politiet undersøker stedet.

**ARENDAL: Butikktyveri

14.07:** En kvinne ble tatt for butikktyveri i en butikk i Havnegata i Arendal. En klokke verdt cirka 2500 kroner er blitt stjålet. Politiet undersøkte saken og innhentet spor.

**MANDAL: Raserte inventar

14.32:** En kjenning av politiet raserte inventaret i en skobutikk i Mandal. Mannen forsvant, men politiet vet hvem han er. Forholdet anmeldes.

**GRIMSTAD: Tyveri

15.59:** Det har vært grovt tyveri fra en bolig i Holvika. Verandadøra er brutt opp.

**ARENDAL: Narkotikabesittelse

16.08:** To personer ble pågrepet i Molandsveien i Arendal i besittelse av narkotika. Begge ble kjørt til politiarresten.