IPSWICH: Politiet har fra før funnet likene av tre drepte prostituerte og har lett etter ytterligere to savnede kvinner.

– Det er naturlig å tro at dette er de to savnede kvinnene Anette Nicholls på 29 år og Paula Clennell på 24, sier polititalsmann Stewart Gull.

– Men det er en antakelse som ennå ikke er bekreftet. Jeg frykter det verste, fremholder han.

De to likene ble funnet i området Nacton, øst for Ipswich, i nærheten av stedet der 24 år gamle Anneli Alderton ble funnet drept søndag.

Tidligere har politiet funnet 25 år gamle Gemma Adams, som forsvant 15. november og ble funnet i Hintlesham utenfor Ipswich 2. desember. 19 år gamle Tania Nicol forsvant 31. oktober og ble funnet ved Copdock Mill utenfor Ipswich fredag.

Frykten er i ferd med å spre seg i den ellers så rolige byen Ipswich, der alle kvinner nå blir bedt om å være forsiktige og ikke ferdes alene ute om kvelden. Politiet utplasserte tirsdag flere patruljer i gatene.

– Min førsteprioritet nå er sikkerheten til kvinnene i Ipswich, sikkerheten til kvinnene i dette området, og spesielt de prostituerte, sier politisjef i Suffolk Alastair McWhirter.

– Sørg for at noen er sammen med dere, sørg for at noen vet hvor dere skal, når dere skal være der, når dere skal hjem igjen og om dere har med mobiltelefon, sier Stewart Gull.