Bråket begynte allerede i 23-tiden i går kveld. En 21-åring fra Søgne ble fraktet til legevakta på Eg med kutt i ansikt og hake. Langt fra edru stelte mannen i gang mye leven på venterommet. Det hele ble så sjenerende for de andre personene som var tilstede, at politiet ble tikalt. De satte ham i arresten et par timer.

En halvtime senere leverte politiet selv en 24-åring fra Nodeland til legevakta. Mannen hadde havnet i slåsskamp på hjemstedet, og var slått i ansiktet og hodet med en flaske. Etter en kort stund måtte politipatruljen gjøre retrett til Eg. Da hadde mannen i mellomtiden gått fullstendig berserk inne på legevakta. Politiet fikk roet ham ned, og mannen ble til slutt lagt inn på sykehuset.

Like over midnatt måtte politiet rykke ut til Eg igjen. En 21 år gammel mann fra Kristiansand var brakt inn til legevakta etter at han var blitt banket opp av en gjeng inne på Quart-området. Mannen blødde kraftig neseblod, men laget så mye bråk på legevakta at han ble kastet ut. Ingen av drosjene ville ha mannen i bilen, så politiet ble tilkalt for å hjelpe ham hjem.

— Det er uvanlig at folk er så uhøflige på legevakta, selv om det også skjer fra tid til annen, sier operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt.