**SONGDALEN: Kastet gjenstander på bil

23.54** En frontrute på en forbipasserende bil ble knust etter at gjenstander ble kastet ut fra andre etasje på Hortemo kolonial. Også andre biler skal ha blitt truffet av gjenstandene. En jente på i 16-17-årsalderen er mistenkt for å stå bak skadeverket.

**KRISTIANSAND: Lagt i jern

00.29** En 19 år gammel mann fra Flekkerøy er anmeldt for bråk i beruset tilstand etter at han slo seg vrang på utestedet Beverly Hills. 19-åringen måtte legges i håndjern av vaktene på stedet.

**KRISTIANSAND: Urinerte i gaten

00.36** En 42 år gammel mann fra Kristiansand ble bøtelagt for urinering på offentlig sted. Mannen ble tatt på fersken i Vestre Strandgate.

**KRISTIANSAND: Sparket person

00.45** En 24 år gammel mann fra Kristiansand er anmeldt etter at han sparket og dyttet en person utenfor 7-Eleven i Markens gate. Ingen skal ha kommet til skade i bråket.

**KRISTIANSAND: Drakk i Markens

00.55** En 27 år gammel mann fra Kristiansand ble innbrakt til politistasjonen for drikking på offentlig sted. Mannen ble tatt av politiet da han drakk utenfor 7-Eleven i Markens gate. Han ble kort tid etter sluppet løs, men vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Kastet opp

00.58** En 39 år gammel mann fra Kristiansand ble anmeldt for bråk på offentlig sted etter å ha kastet opp og kastet gjenstander på gjester på Bakgården restaurant.

**KRISTIANSAND: Tatt for urinering

01.26** Nok en gang ble en person tatt for urinering i Vestre Strandgate, denne gangen en 24 år gammel mann fra Østlandet.

**ARENDAL: 41-åring urinerte

01.49** En 41 år gammel mann fra Arendal klarte ikke å holde seg i Kirkegaten. Mannen vil bli anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Bråkmaker lagt i jern

**VENNESLA: Fikk bilen avskiltet

10.30** En 47 år gammel mann fra Vennesla fikk bilen sin avskiltet, for manglende fremstillling av bilen til EU-kontroll.

**VENNESLA: Moped stjålet

12.40** En gul Suzuki RMX med registreringsnummer PT 1463 ble meldt stjålet. Mopeden var låst og ble stjålet fra Eidsvollveien i Vennesla.

**KRISTIANSAND: Knust bilrute

15.13** Et vindu ble meldt knust på en bil som stod parket på Kristiansand Jernbanestasjons gjesteparkering. Politiet kontaktet den bortreiste eieren om forholdet.

**SØGNE: Grovt tyveri av båt

15.18** Fra Ausvika i Søgne ble det meldt stjålet en With Rona 14 fots båt med en 5 HK Mercury påhengsmotor. Båten skal ha blitt stjålet i tidsrommet 24-27 desember.

FARSUND: Tyveri fra solstudio

Fra et solstudio i Farsund skal det ha blitt brutt opp fire pengeautomater, stjålet penger og forvoldt skader for mellom 15-20.000 kroner. Innbruddet skal ha skjedd i løpet av 1. juledag mellom klokken 10.00 og 21.30. **KRISTIANSAND: Innbrudd i bolig

15.19** Ved å bryte opp hoveddøren har tyver tatt seg inn i en bolig på Artellerivollen i Kristiansand. Tyvene skal ha forsynt seg med diverse ting fra boligen mens familien feiret jul hjemmefra i tidsrommet 21-27 desember. Politiet har ennå ikke oversikt over hva som er blitt stjålet fra stedet, men etterforsker saken videre.

KRISTIANSAND: Påkjørt av buss

VENNESLA: Veggen bak ovnen ulmet

**FROLAND: Stjal moped

18.50** I løpet av natta har tyver stukket av med en blå moped med registreringsnummer PF 6294 fra Langedal.

**KRISTIANSAND: Stjal bil

19.06** En hvit Mazda med registreringsnummer PN 86533 er i løpet av det siste døgnet stjålet fra Kirsten Flagstads vei.

**KRISTIANSAND: Ung mann tatt for skadeverk

23.30** En ung mann ble tatt av politiet for å ha gjort skadeverk på en bil som stod parkert ved Kiwi på Møvik. Mannen satte seg opp mot politiet, og ble lagt i bakken, pågrepet og satt i arresten.

**ARENDAL: Tisset på inngangsparti

00.08** En 40 år gammel mann er anmeldt for urinering opp mot et inngangsparti på Bendiksklev.