MANDAL: — Fulle folk har kommet inn på natten mens jeg sover for å stjele. De tisser i gatene og på teltet. Mandal er et skikkelig ruskete sted å komme til, sier bodselger Rai Charan Vaishnavdas til Lindesnes avis.

Skalldyrfestivalen slo alle rekorder

Avisen skriver i dag på sin nettside og i papirutgaven at flere bodselgere var svært misfornøyd med forholdene de opplevde under Skalldyrfestivalen i helga. Vaishnavdas klager i tillegg på høye leiepriser, og at de ikke fikk tilgang til toaletter og dusj. Selgeren opplyser at han betalte 8.500 kroner for å leie plass til boden sin, mens han i Kristiansand betaler 150 kroner. I Mandal fikk han heller ikke tildelt plass, men måtte kjempe med de andre bodselgerne om hvor han skulle stå.

— Til den prisen jeg må betale her, kommer jeg aldri til å komme tilbake til Mandal, sier han til avisen.

. Foto: Tore-André Baardsen

John Roger Sørbøe , festivalsjef i Skalldyrfestivalen, mener selgerne ikke har noe å klage på.— Vi har venteliste fra selgere som vil leie plass, og må årlig avvise 30-40 boder. Det er ikke opp til meg å drive salg, og det er helt valgfritt å komme hit, sier Sørbøe til avisen, og legger til at festivalen viste selgerne gjestebrygga der det finnes dusj og toalett, samt festival- og offentlige toaletter.