**KRISTIANSAND: Tyveri av bil

14.14:** Politiet får inn melding om en stjålet bil med registreringsnummer PP1700. Bilen er av typen Ford Escort og har blitt stjålet fra Voieåsen i løpet av natten.

**VEGÅRSVEI: Tyveri av båt

14.26:** Politiet får inn melding fra en båteier som har vært bortreist og oppdager at båten som stod i hagen da han dro, er sporløst borte. Båten er en liten speedbåt av typen Hydralift T20 med 265 hesters utenbordsmotor. Den har vindskjerm på førerplass og stod på en Thysse tilhenger. Registreringsnummeret er PJ1131. **KRISTIANSAND: Stjålet båt til rette

15.00:** Båten som ble meldt stjålet fra Fiskebrygga klokka 22.51 i går kveld, kom i dag til rette. Eier av båten hadde sett den forsvinne i stor fart ut av Fiskebrygga, og meldte at det var personer med hvite jakker om bord på båten. Cirka klokka tre i dag ble båten funnet i området ved Tresse og Festningen. En person er pågrepet for tyveriet og vil bli avhørt av politiet.

**KRISTIANSAND: Drapstruet politiet

15.32:** Politiet oppdaget en person i Wergelandsparken som ikke var i særlig stand til å ta vare på seg selv. Vedkommende var krakilsk når politiet skulle ta personen med seg, og svarte med å true politiet med livet.

— Vedkommende var rimelig oppkjeftet og ble anmeldt for trusler mot politiet. Personen er født i 1969, hjemmehørende i Kristiansand og er fra før kjenning av politiet.

Den innbrakte ble på grunn av beruselse satt i arresten.

**EVJE: Stjålet bilskilt

16.50:** Politiet får inn melding fra en bilfører i Evje. Han melder at begge skiltene på bilen har blitt stjålet mens den stod parkert i Evje sentrum. Bilen har registreringsnummer AJ51962. **ARENDAL: Stjålet motorsykkel funnet

18.16:** En person melder fra til politiet om en mistenkelig motorsykkel som står pårkert ved Friergangen i Arendal. Innringer hadde mistanke om at sykkelen hadde falske skilter. Ved nærmere kontroll viser det seg at motorsykkelen er meldt stjålet i Østfold og har påmontert skilter tilhørende en moped. Sykkelen ble tauet inn, og politiet har ingen mistenkte i saken.

**GRIMSTAD: Krangling på restaurant

19.41:** En person ringer politiet og forteller om krangling mellom noen gjester på restauranten Haven Brasserie i Grimstad. Kranglingen mellom gjestene skal ha vert inne på bordene i hagen på restauranten.