**KRISTIANSAND: Knust vindu

00.02** fikk politiet melding om at noen hadde knust et vindu hos et bakeri i sentrum av Kristiansand. Antakelig skal det bare være snakk om skadeverk.

**LINDESNES: Angrepet av ungdomsgjeng

01.06** fikk politiet en nødtelefon fra en som fortalte at han og en kamerat var blitt angrepet av en ungdomsgjeng ved Fidjekilen. Det var mørkt og han hadde ikke fått noen god titt på de som angrep ham, men det skulle ha vært fem til sju stykker og flere av dem snakket rogalandsdialekt. Politiet lette i området uten å finne noe. En av de to som ble angrepet skal ha fått kutt i noen fingre, mens den andre skal ha fått lit vondt i hodet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bruktbilavdeling

01.15** gikk innbruddsalarmen i en bruktbilavdeling. Tyver hadde stjålet en del bilnøkler, men ingen biler ble stjålet. Eier har vært på stedet og sikret lokalene.

**GRIMSTAD: Høy musikk

01.20** fikk politiet melding om høy musikk fra et utested i Grimstad. Politiet reiste til stedet og sørget for at musikken ble dempet.

**RISØR: Hoppet på taket av bil

01.55** fikk politiet melding om at en mann hoppet på taket av en bil. En patrulje som var i nærheten fikk tak i mannen, som er 23 år gammel, og har opprettet en sak på forholdet. Bilen fikk bare små skader.

KRISTIANSAND: Knuffing

Politiet fikk i natt melding om et slagsmål i sentrum av Kristiansand. Da de kom til stedet hadde situasjonen allerede begynt å løse seg opp.

**FARSUND: Knekte fingre

03.02** fikk politiet melding om at en mann skulle ha fått knekt noen fingre i forbindelse med et slagsmål i Farsund. En navngitt gjerningsmann skal ha tatt tak i hånden til vedkommende og bendt han i bakken. En politipatrulje har vært på stedet og sikret seg bilder. Politiet avventer en anmeldelse i saken.

**VENNESLA: Innbrudd

03.24** fikk politiet melding om innbrudd i Venneslahallen. En manuell brannmelder ble utløst på stedet. Det er vanskelig å se om tyvene har ødelagt noe eller ikke.

**KRISTIANSAND: Knust rute

05.03** fikk politiet melding om at noen hadde knust et vindu hos Pizzabakeren i Torridalseveien. Vinduet ble sikret.

KRISTIANSAND: Innbrudd

07:22 får politiet melding om at det har vært innbrudd hos en Block Wathne forretning i Kristiansand. I løpet av natta har tyver brutt opp et vindu og åpnet alle skaper og skuffer i forretningen. Usikkert på hva som er stjålet, men en PC er i alle fall borte.

KRISTIANSAND: Dieseltyveri

08:30 får politiet melding om at det er tappet minimum 10 liter fra en av Petter Løvås transport sine biler på industriområdet på Lund. Det er ikke første gang bedriften opplever dieseltyveri. For kort tid siden forsvant det over 300 liter fra samme stedet. Utenlandske vogntog er observert på stedet.

GJERSTAD: Råkjører mistet lappen

08:40 beslaglegger UP førerkortet til en 40 åringen fra Arendal. Mannen har kjørt for fort over Østerholtheia på E18. UP har målt gjennomsnittshastigheten over en strekning på 1800 meter. Det viste seg at han hadde en gjennomsnittsfart på 140 km/t. Mannen mistet førerkort og er anmeldt for råkjøringen.

KRISTIANSAND: Stjal fra turister

08:45 får politiet melding om at noen i løpet av natta har brutt seg inn i svensk turistbuss og stjålet en sekk som lå inne i bussen. Det skal ikke være de store verdiene i sekken. Bussen stod parkert utenfor Hotel Norge.

SØGNE: Trafikkulykke

09:20 får politiet melding om en trafikkulykke på Åloveien i Søgne. En 48 år gammel dame har kjørt utfor veien. Hun skal ha vært alene i bilen. Kvinnen ble påført noen kuttskader i ulykken og er tatt legebehandling på Søgne legesenter.

SØGNE: Kosmetikktyver

10:58 kommer det melding om butikktyveri på Kiwi Brennåsen. Tre menn fra Litauen skal ha stjelt kosmetikk i butikken. De tre litauiske tyvene blir ikke lenge etterpå stoppet av politiet i Søgne, og de har nå havnet i arresten i Kristiansand.