ARENDAL: — En motorisert flåte la til havn i Arendal. Det var veldig mye folk ombord, og alle var beruset, sier operasjonsleder Frank Solås, ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Det var veldig uklart hvem som hadde ført farkosten, men tilslutt pågrep politiet to personer.

— To personer ble pågrepet for å hindre politiets arbeid. Det var to 17-åringenr, som ble anmeldt og kjørt hjem, sier Solås.

Flåten ble fortøyd og resten av ungdommene måtte finne seg en annen plass å være.

**KRISTIANSAND: Branntilløp

00.25:** Politiet fikk melding om en brann i Elvegata i Kristiansand. Dette viste seg å være noe søppel som brant utenfor en leilighet.

**ARENDAL: Kastet glass i hodet på kvinne

00.34.** En person måtte tilbringe natten i drukkenskapsarresten etter å ha kastet et glass i hodet på en kvinne.

— Episoden skjedde på fiskebrygga i Arendal. En 50-åring ble innbrakt og blir anmeldt for legemskrenkelse, sier operasjonslederen.

**GRIMSTAD: Bevisstløs person

00.36:** AMK melder til politiet at en perosn skal være bevisstløs etter en slåsskamp i Grimstad.

— To kamerater på 17 og 20 år skal ha lekeslåss. Det ble litt voldsommere enn planlagt. Den ene endte opp med å falle flatt med ryggen og hodet i bakken. Han mistet bevisstheten et lite øyeblikk. Det blir ikke levert noen anmeldelser etter episoden, sier Solås.

**GRIMSTAD: Stjal båtformer

01.16:** Politiet får melding om at noen har stjålet to båtformer ved Moi Moner. Politiet rykker ut til stedet.

— Når politiet kommer frem viser det seg at melder er veldig beruset. Det er derfor uvisst hva som skal ha skjedd, og om det har skjedd noe. Melder får beskjed om å telle over båtformene i løpet av morgendagen, og ringe tilbake om det er noe som er borttatt ,sier operasjonsleder Solås.

**ARENDAL: Laserkontroll

01.38:** To personer fikk beslaglagt førerkortet, og det ble skrevet ut 39 forenkla forelegg, etter en laserkontroll i 60-sonen ved Brekke i Arendal. Høyeste fart var 97 km/t.

**KRISTIANSAND: Sykkeltyv

02.14:** En person blir innbrakt mistenkt for sykkeltyveri. Det var en mann på 41 år, som ikke kunne gjøre rede for sykkelen han hadde.

**ARENDAL: Kvinne slo politimann

02.28** : En beruset kvinne gikk til angrep på en vakt på et utested i Arendal.

— Vi fikk melding om at en kvinne hadde slått en vakt i ansiktet, og sendte en patrulje til stedet. Under en samtale med politiet på stedet slo hun med flathånd en politimann i ansiktet. Hun blir anmeldt for legemskrenkelse, sier Solås.

**KRISTIANSAND: Slått ned utenfor 7-Eleven

03.14:** En person melder at hun var vitne til at en mann av utenlandskopprinnelse slo til flere personer utenfor 7-Eleven. Mistenkte satt seg i en bil, men ble senere pågrepet av politiet og anmeldt.

**GRIMSTAD: Til sykehus etter slåsskamp

03.29:** Et kjærestepar knuffet med hverandre, det endte med at en tredje person slo til den mannlige parten i forholdet. Fornærmede ble kjørt til sykehus.

— Politiet fikk navnet på han som skal ha slått til mannen. Han ble oppsøkt og erkjente forholdet, i tillegg erkjente han bruk av narkotika, sier Solås.

**HOVDEN: Beruset kvinne

04.36** : En kvinne banket på døren til noen som var på en hytte på Hovden. Hun påsto mannen var borte på andre døgnet. Dette viste seg å ikke være noe hold i. Kvinnen forsvant i en bil, og mannen hennes ble kontaktet.

— Det var mye frem og tilbake på Hovden. Det hele endte med at politiet tok med kvinnen inn til blodprøve, mistenkt for å kjøre med promille, sier Solås.

**ARENDAL: Dyttet på vannet

04.30:** En person ble dyttet på vannet ved gjestehavnen i Arendal.

— Det hadde vært litt bråk etter at fornærmede klaget på høymusikk fra en båten til mistenkte. Dette hadde ført til at mistenkte har slått og dyttet en person på vannet. Saken vil bli anmeldt, sier Solås

**ARENDAL: Beruset i robåt

07.00:** Redningskøyta måtte ut å hente en mann på 31 år, etter at vedkommende hadde vært på tur i en robåt. Han holdt flere ganger på å gå i vannet, og var tydelig beruset.

LYNGDAL: Grovt tyveri i bolig

  • Politiet fikk melding om et grovt tyveri i fra en bolig på Gahre. Familien som bor der hadde nettopp kommet hjem fra ferie og hele huset var gjennomgått. Det skal være borttatt store verdier, sier Solås.

**LILLESAND: Beruset mann i Meierigården

14.27:** En beruset mann skal ha klatret inn et vindu i Meierigården i Lillesand. En patrulje fra Grimstad blir sendt til stedet men finner ingen.

**KRISTIANSAND: Skallet ned politimann

14.39:** Politiet får inn en melding om at 5-6 ungdommer slår løs på en person ved Slottskvartalet.En patrulje pågriper en gutt i 15-års alderen. I den forbindelse skaller vedkommende ned en politimann som knekker nesa. Vedkommende er en kjenning av politiet.

— Vi kommer til å anmelde hendelsen men vi vet foreløpig ikke noe om det blir en varetekstfengsling, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland ved Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Veskenapper

14.57:** Ved Rica Dyreparken Hotell melder en mann at veska til kona skal ha blitt frastjålet med blant annet mobil, fotokamera og lommebok mens de berte inn bagasje til hotellet.

**KRISTIANSAND: Motorsykkeltyveri

1525:** Politiet får melding om tyveri av en motorsykkel i Vågsbygd nærmere bestemt Nordre Hovedgårdsvei. Motorsykkelen er en Suzuki DR-Z400SM med registreringsnummer PU 5422. **LYNGDAL: Stjal to hunder

15.34:** Politiet får inn en melding om at det skal ha vert et tyveri i en bolig i Årnesveien i Lyngdal i løpet av dagen. En kjellerdør skal være brutt opp og to hunder og en tuner skal være stjålet. En politipatrulje skal være på stedet.

**MANDAL: Syklet med gevær

15.39:** Det kommer inn flere meldinger fra Furulunden i Mandal på at en person skal sykle rundt med gevær på sykkelen. Det viser seg å være et luftgevær som nå skal være låst inn i bopel.

**VIGELAND: Gikk amok

16:26:** Politiet rykker ut på en adresse i Vigeland der person skal ha gått amok. Politiet sendte en patrulje fra Mandal men da de kom fram skal personen ha forsvunnet fra stedet. Usikkert om det blir anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Båttyveri

18.26:** Det blir meldt stjålet en båt ved Ålefjærfjorden. Båten skal være en GH-14. Hvit med blå striper, med en 25-hesters påhengsmotor. Kjennemerke RAQ 586. Ble stjålet i løpet av natta.

**RISØR: Dempe musikken

18.56:** En leieboer i Strandgata får beskjed fra politiet om å dempe musikken. Leieboeren som skal ha hatt fest for hele byen, skal nå ha lukket døren og dempet musikken.

**MANDAL: Innbrudd i bil

19.27:** Det blir meldt om innbrudd i en bil som stod ved rasteplassen på Suvatnet på E39 ved avkjørselen mot Holum. Innbruddet skal ha skjedd mellom kl 11.10 og 19.25. Det skal være stjålet verktøybriller og en CD-spiller til en totalverdi av ca 50 000 kroner.