KRISTIANSAND: Politiet har avhørt alle de som deltok på vorspielet i Østerveien 45 lørdag kveld, og som var sammen med den drepte Constansa «Connie» Hernandez (20) og den drapssiktede 21-åringen.

– Vi regner med å ha fått tak i samtlige, men utelukker ikke at det fortsatt er noen som kan ha informasjon av betydning for politiet, og som bør avhøres, sier påtaleleder Nils A. Grønås i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Telefon og sms

Politiet er inne i en innsamlingsfase i den taktiske etterforskningen. I tillegg til avhør av alle dem som var i kontakt med avdøde og siktede før og etter drapet, innhentes det nødvendig teledatainformasjon.

Teledata inneholder oversikt over hvem de to har ringt til eller fått telefoner fra, og hvem som har sendt tekstmeldinger, og til hvem avdøde og siktede har sendt meldinger til.

Rapporter

Politiets kriminalteknikere skal dessuten utarbeide rapporter fra åstedet, samtidig som rettsmedisinerne skriver sine rapporter og venter på analyseresultater fra Folkehelseinstituttet.

Det tar normalt fem til seks uker før disse analyseresultatene foreligger.

Den skriftlige fremstilling av lydavhøret av den siktede ble gjennomgått med ham i går av politietterforsker Nina Eide og forsvareren, advokat Sveinung Søndervik Johnsen.

— Politiet vil ikke gå ut med informasjon om hva vitner har forklart før vi har foreholdt den siktede disse opplysningene, sier politiinspektør Grønås.