KRISTIANSAND: Tatt med hasj

00.17: En person blir innbrakt etter å ha vært i besittelse av to gram hasj. Han ble satt i arresten og vil bli avhørt i løpet av formiddagen.

**KRISTIANSAND: Brøt seg inn i automater

00.25:** Melder lufthavnvakta på Kjevik at to personer har brutt seg inn i noen automater i terminalbygget. De to skal ha forsvunnet fra stedet i en mørk bil. Politiet rykket ut til stedet, men har ikke klart å lokalisere tyvene.

**ARENDAL: Falt på sykkel

00.44:** Fikk politiet melding om at en syklist hadde falt ved Hoveheia. Personen viste seg å være såpass ruset at politet tok ham med seg til legevakta for en sjekk. Mannen, som skal ha vært i besittelse av noen tabletter, ble deretter satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Tatt med marihuana

01.44:** En mann med ble tatt med rundt to gram marihuana. Han ble pågrepet og satt i arresten.

**FLEKKEFJORD: Stoppet i tunnelen

02.56** : Ble politiet oppringt av en bilist som hadde fått trøbbel med bilen i Logatunnelen. Politiet kom til stedet og fikk tauet bilen til et verksted i nærheten.

**KRISTIANSAND: Ransaket bolig

05.10:** Ransaket politiet bopelen til en 32-åring som ble tatt med cannabis noen timer tidligere. I leiligheten kom politiet over en annen 32-åring, som var i besittelse av 14 gram hasj, halvannet gram amfetamin og noen tabletter. 32-åringen ble pågrepet og satt i arresten.

TVEDESTRAND: Overrasket av mann utenfor baderomsvinduet

ÅMLI: Tre skadet i trafikkulykke

KRISTIANSAND: Stjal bilskilt

Et bilskilt med nummer PP 78722 er stjålet fra uvisst sted i Kristiansand i løpet av forrige uke.

ARENDAL: Trafikkuhell ved Nidelv camping

ARENDAL: Stjal bil

I løpet av natta har en Volkswagen Taro pickup blitt stjålet fra Strømsbuåsen. Den er sølv— og hvitfarget og har registreringsnummer PD 20149. **KRISTIANSAND: Dør brutt opp

14.25** En inngangsdør i Slettheiveien er brutt opp. Politiet skal undersøke stedet.