**23.29 Stanset med narko

KRISTIANSAND:** Ved halv tolv-tiden lørdag kveld stanset politiet en bil der de fant mindre mengder narkotika, ca 1-3 gram amfetamin, samt hasj. Mistenkte er en 30 år gammel dame fra Kristiansand.

**23.41 Beskutt med luftgevær

SØGNE:** I Hølleveien ble en bileier var et lite dunk mot bilen sin, og stanset for å sjekke. Han fant lakkskade på bilen, konkluderte med luftgevær og ringte politiet. Saken vil bli etterforsket.

**00.00 Utforkjøring

MARNARDAL:** En kvinnelig bilfører mistet kontrollen over kjøretøyet og kjørte utfor på Bjelland. Det skal ikke være snakk om personskade.

**00.10

Biltyver tatt (se egen sak)**

**02.44 Banket av ungdomsgjeng

KRISTIANSAND:** Politiet må rykke til Vestre Strandgate, der en ungdomsgjeng har slått en person på den andre siden av gaten for utestedet Havana. Fornærmede trengte legebehandling.

— Vi har ikke navnet på mistenkte ennå, men har en god del vitneutsagn og opplysninger om hvem dette kan være, sier operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt til fvn.no.

**03.32 Ny slåsskamp

KRISTIANSAND:** En gjeng på omkring 10 personer skal ha barket sammen i slåsskamp i nærmere 20 minusgrader i Tollbodgata i Kristiansand. Politiet er raskt på stedet, og usemja blir ordna der og da.

**03.52 Fyllekjører stanset ved kirka

SONGDALEN:** Politiet stanser en person de mistenker for promillekjøring. Førerkortet blir beslaglagt. Den mistenkte er en 23 år gammel mann fra Nodeland.

**04.10 Søppelbrann

MANDAL:** Utenfor et garasjeanlegg i Mandal brenner det i en søppeldunk. Det er usikkert hvem som har tent på.