KRISTIANSAND: Det var like før klokken 00.30 natt til mandag at et vogntog rullet inn på den nye Shell-stasjonen i Narvika. Ifølge politiets operasjonssentral, skal sjåføren ha fylt drivstoff for 4000 kroner. Da tanken var full, dro han uten å betale.

— Det er foreløpig uklart om det er en forglemmelse fra sjåførens side, eller om det er snakk om et tyveri, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Vidar Neset, til fvn.no.

**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk på Coop

00.19** Det er utført skadeverk på inngangspartiet til Coop Prix på Lund. Ifølge politiet har trolig noen forsøkt å ta seg inn i butikken uten å ha lyktes med innbruddsforsøket.

**ARENDAL: Overstadig beruset

00.37** En mann som oppholdt seg ved Nedre Tyholmen, var så beruset at han ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Han ble derfor plassert i drukkenskapsarrest ved Arendal politistasjon for å sove ut rusen.

**GJERSTAD: Tre hester forsvunnet

06.23** En hesteeier i Gjerstad kontaktet politiet mandag morgen for å fortelle at tre hester var forsvunnet fra Fone i Gjerstad. Ifølge mannen er to av hestene hvite, mens den tredje er rødlig. Hestene skal ha forsvunnet i løpet av natta. Det er foreløpig usikkert om noe kriminelt har tilstøtt hestene, eller om de bare har rømt.