LILLESAND: Torstein Olsen er i statsråd i dag ansatt som direktør og leder for Post— og teletilsynet. Det skriver Samferdselsdepartementet i en pressemelding.

Ny direktør Torstein Olsen

Olsen er 55 år og bosatt i Oslo. Han har fra 1997 vært ansatt i Post— og teletilsynet som avdelingsdirektør.- Med Torstein Olsen har Post- og teletilsynet fått en svært kompetent direktør som har gode faglige og personlige forutsetninger for å lede tilsynets viktige arbeid i post- og telesektoren, sier samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa.

- Veldig glad

— Jeg ble veldig glad da jeg fikk beskjeden i formiddag. Det blir kjempespennende å ta fatt på jobben og videreføre den gode jobben Willy har gjort, sier Olsen.

Selv om Olsen har lang fartstid i tilsynet og er en naturlig overtaker av toppstillingen, hevder den kommende direktøren at han ble overrasket over jobbtilbudet.

— Det er ingenting som var forutbestemt og jeg har vært spent frem til i dag.

Spent stemning

Olsen sier det også har vært en spent stemning i lokalene i Lillesand, etter at Jensen for et halvt år siden annonserte sin avgang.

— Det har vært mye usikkerhet. Jeg har vært redd for hvem vi skulle få som sjef her, men jeg må nå si at departementet har gjort en veldig god jobb, spøker han.

Ni menn hadde søkt på stillingen som Willy Jensens overtaker.

Torstein Olsen vil overta som sjef 1.august i år.