ARENDAL : Kvinnen, som er i 40-årene, skal ha blitt voldtatt i et smug i Friholmsgaten mellom McDonalds og Elite foto i Arendal.Voldtekten skal ha funnet sted i 3.30-tiden natt til søndag. Kvinnen kontaktet selv politivakta klokken 04.05.

I dag leverte hun en formell anmeldelse. Hun har i tillegg vært inne til politiavhør.

Detaljert forklaring

— Vi har hatt fornærmede inne til avhør i dag, opplyser fungerende seksjonsleder ved Arendal politistasjon, Rune Boye, til fvn.no.

I avhøret skal arendalskvinnen ha gitt en detaljert forklaring av hendelsesforløpet.

Hun skal også ha gitt en beskrivelse av det hun mener er gjerningspersonen. Politiet betegner dette signalementet som vagt.

— Hun har gitt en vag beskrivelse av gjerningspersonen, og beskrevet det hun oppfatter som en person av utenlandsk opprinnelse, opplyser Boye.

Har oppgitt kjennetegn

Kvinnen skal også ha oppgitt spesielle kjennetegn, men disse ønsker politiet ikke å gå ut med på det nåværende tidspunkt.

— Hun har gitt noen beskrivelser på kjennemerker på vedkommende, men det skal jeg ikke gå ut med, sier Boye.

Nå avventer politiet de tekniske undersøkelsene fra åstedsgranskerne, samt resultatet av underøkelsene som ble gjort på voldtektsmottaket.

Boye sier til fvn.no at det kan ta flere uker før svarene på disse prøvene foreligger. I mellomtiden foretas det taktisk etterforskning med vitneavhør.

— Vi er i gang med en del vitneavhør, blant annet vil vi avhøre de som bor i nærheten av åstedet, opplyser Boye.

Så langt har politiet ikke sikret seg noen spor som gjør at de har noen mistenkte i saken.

— Vi har ingen konkret mistanke ennå, opplyser han.