KRISTIANSAND: I en fersk undersøkelse fra Norsk InternettPanel kommer det fram at fvn.no ligger helt i landstoppen på oversikten over hvor mange minutter leserne brukte i snitt daglig gjennom oktober.

Ifølge TNS Gallup bruker leserne i underkant av 50 minutter daglig på fvn.no. Majoriteten av tidsbruken står menn for.

– Vi som alle andre tenker mye på hvordan vi skal få opp både lesernes tidsbruk, brukersesjoner og sidevisninger. Det beste med vår nettavis er at vi har mye lokalt innhold som er helt unikt for Fædrelandsvennen. Våre lesere kan rett og slett ikke gå andre steder å få det samme, og det er selvsagt en gunstig posisjon, kommenterer digitalredaktør Christian Stavik i Fædrelandsvennen.Stavik mener at mer stoff på fvn.no er blant årsakene til økt bruk.

– I løpet av året har vi økt både publiseringstakten og mengden, og det har gitt utslag i at vi når stadig flere. Samtidig som mengden har økt, har vi vært opptatt av å vise frem mest mulig på fronten vår, og synes etter hvert vi har fått brukbart grep om det, sier Stavik.

Til og med november er den akkumulerte veksten på fvn.no drøyt 15 prosent.

Bare nettstedet Itavisen.no ligger bedre an på statistikken. VG Nett, Finn og Sol ligger på 3. — 5. plass.

Norsk InternettPanel registrerer trafikk på medlemmene av panelet. En teknisk løsning i nettleseren sjekker hvilke nettsteder brukeren besøker, og hvor ofte.

Se hele oversikten her!