KRISTANSAND: — Det er skummelt med slike store hull, både for bilister og unger som er ute og leker. Med hull på slike størrelser så skal det ikke mye til før vi opplever en ulykke. Det er ikke første gang vi opplever dette i nabolaget, det har skjedd hyppig de siste årene. Akkurat nå driver ingeniørvesenet og tetter hull på to steder på den samme veien, sier en beboer i nabolaget som ønsker å være anonym, til fvn.no.

Avdelingsingeniør i ingeniørvesenet i Kristiansand, Jon Petter Langfeldt, jobber med å fikse den ødelagte veien. Han tror han har funnet årsaken til problemet.

— Det har vært en lekkasje fra et gammelt rør kombinert med en vinter med mye temperatursvingninger, som har ført til at det dukker opp såpass mange hull ved dette området. Nå planlegger vi å legge en ny kom' i bakken som skal føre vannet fra det gamle røret inn i det eksisterende overvannsnettet. Slik situasjonen har vært til nå, har det vært muligheter for kollaps i veien. Det skal ikke skje, og vi fikser på det nå, sier Langfeldt.