FLEKKEFJORD: Slo til drosjesjåfør

23.21: Drosjesjåføren (21) skal ha blitt slått to ganger i hodet, og dyttet inn i noen busker. Han fikk noen skrubbsår av hendelsen, opplyser operasjonsleder Per Kristian Klausen til fvn.no. En 22-åring er pågrepet for legemsfornærmelse. Begge de involverte er lokale.

FLEKKEFJORD: Slo seg vrang på festival

22.32: 20-åringen var hissig, og ble bortvist fra Fjellparkfestivalen. Litt over midnatt kom han tilbake, og skal ha startet bråk og slåssing på festivalområdet. Han anmeldes for å ikke etterkomme politiets pålegg, og ble kjørt hjem.

SONGDALEN: Brøt seg inn, slo mann

00.45: En 27-åring fra Søgne skal ha brutt seg inn hos 59-åringen i Brennåsen. Han knuste en rute, og kuttet seg i hånda under forsøket. Inne slo han til 59-åringen — som skal ha fått kutt i bakhodet og panna. Fornærmede ble kjørt til legevakta, 27-åringen til arresten.

ARENDAL: Urinering på offentlig sted

01.00: En mann på 24 fra Porsgrunn fikk forelegg for tissingen.

SØGNE: Nødraketter observert

00.50: Tre nødraketter skal ha blitt observert utenfor Ny Hellesund. Politibåten i Kristiansand og redningsskøyta dro ut, forteller operasjonsleder Klausen: – De snakket med andre båtfolk, og ingen hadde sett noe. Og med båttrafikken som er, burde noen gjort det, hvis det var nødraketter, sier han. Letingen ble avsluttet klokken 02.25. KRISTIANSAND: Bråk ved McDonalds

00.50: Vaktene ved McDonalds trengte hjelp til å bortvise to personer som laget bråk. De fikk beskjed om at de ville bli pågrepet om de ikke forlot sentrum. Én av dem ville fortsatt ikke gå. 19-åringen ble derfor tatt med til arresten. Den andre gikk - for denne gang, skulle det vise seg.

KRISTIANSAND: Fant tidligere siktet

01.25: Politiet stoppet i bil i Kristiansand sentrum. En av passasjerene i den ble gjenkjent, pågrepet og tatt med til arresten. - Vedkommende var siktet for en hendelse 18. juni - et ran av en beruset person, sier Klausen.

Ut fra fvn.nos politilogg denne dagen, kan det dreie seg om ett av to tilfeller av veskenapping.

KRISTIANSAND: Brakk armen i fall

02.17: 22-åringen fra Egersund skal ha falt om lag 5 meter fra en adresse i Slettheiveien. Han brakk armen, var beruset og omtåket, men bevisst, sier operasjonsleder Klausen. Egersunderen har siden beskrevet det som skjedde som et hendelig uhell: - Han skulle åpne vinduet, og så forsvant med vinduet ut, sier Klausen i politiet.

GRIMSTAD: Ordensforstyrrelse

02.35: En mann fra Grimstad ble pågrepet for ordensforstyrrelse og for å ha forstyrret politiets arbeid.

ARENDAL: Legemsfornærmelse

02.35: Legemsfornærmelsen fant sted på Langbrygga. En mistenkt (23) ble kjørt til arresten, fornærmede til legevakta. Grimstad-mannen bøtelegges trolig for ordensforstyrrelser,

KRISTIANSAND: Slåsskamp i strandgata

02.35: To menn barket sammen i Vestre Strandgate. Politiet ankom, og ut fra vitneforklaringer ble begge tatt med til arresten.

KRISTIANSAND: Smalt i parkert bil med promille

02.40: Den kvinnelige sjåføren fremstod ruset, og kolliderte med en parkert bil i Kirkegata. Begge kjøretøyene fikk store skader. 39-åringen fra Bergen ble kjørt til legevakten for blodprøve. Førerkortet hennes ble beslaglagt. Avhør tas i ettertid.

KRISTIANSAND: Kom tilbake

02.44: Mannen som forlot stedet etter bråket ved McDonalds kl 00.50 kom tilbake. - Dermed endte begge i arresten, sier operasjonsleder Klausen. Sistemann truet for øvrig både politi og arrestforvarere da han ble innbrakt.

LILLESAND: Skadeverk

03.00: En mann ble satt i arresten for småskadeverk - blant annet på en postkasse - men også for trusler mot politiet. Han er tidlig i 20-årene og fra Birkeland.

**KRISTIANSAND: Brukte hotell til narkotikasalg

03.36.** Et ikke navngitt hotell meldte om at det ble omsatt narkotika fra ett av rommene. En mann (37) fra Sandefjord ble pågrepet og kjørt til arresten for besittelse og salg.

KRISTIANSAND: Promille til sjøs

03.35: 43-åringen fra Vennesla blåste rødt etter båtturen ved Gravane.

KRISTIANSAND: Ville stjele alkohol

03.55: På Hotell Sørlandet, tidligere Hotell Fregatten, ble det gjort forsøk på å stjele alkoholvarer. En person stakk av gårde, men politiet kjenner identiteten til vedkommende.

GRIMSTAD: Urinering, offentlig sted

04.05: Kvinnen ble tatt for å urinere ved Kiwi i Grimstad, og er anmeldt for dét.

KRISTIANSAND: Tatt med promille

04.20: Mannen (52) fra Kristiansand ble stoppet i Dronningens gate med 1,54 i promille. Han ble tatt med til legevakta for blodprøve, og anmeldes for kjøringen.

MANDAL: Tatt med promille 2

05.00: Mannen som ble stoppet på Blørstad, mistenkt for promillekjøring, er en 22-åring fra Mandal.