KRISTIANSAND: – De ville banke oss opp fordi vi hadde et Frp-klistremerke bak i bilen og fordi de mente vi hadde kalt dem negre. Det stemmer ikke, sier 19-åringen som kjørte bilen til fvn.no.

Han og de to kameratene som var i bilen ønsker å være anonyme.

LES OGSÅ: Mann slått i hodet med balltre i Vågsbygd

Han forteller at han og de to 18 år gamle kameratene, møtte på de fire ungdommene ved parkeringsplassen bak Vågsbygd senter lørdag kveld.

– De kom med balltre og begynte å slå på bilen og knuste både bakruta og det ene sidevinduet, sier sjåføren.

Han fikk selv et slag som traff han i ansiktet, men han slapp unna med et lite kutt i kinnet. De to andre i bilen slapp unna uten skader.

– Jeg var litt redd i begynnelsen, men det gikk så fort. Til slutt så fikk vi kjørt vekk og ringte politiet. Han sier at han ikke kjenner overfallsmennene, men at de var rundt 15-16 år og av utenlandsk opprinnelse.

De har ennå ikke anmeldt forholdet til politiet.

– Vi skal gjøre det på mandag, sier de tre.

Mercedesen som de kjørte, eies av den ene av de 18 år gamle passasjerene. Den har knust bakrute og rute på førersiden. Innvendig er bilen full av glasskår og det ene sidespeilet er brukket av.

– Men Frp-klistremerket sitter der enda, det er vel stort sett det eneste som er igjen av bakruta, sier den 18 år gamle bileieren.