VENNESLA: Thorstein Jortveit kan oppføre en ny 2. etasje med ny terrasse i Lundevegen 22, etter brann og riving. Det blir kun tillatt én leilighet i etasjen.

Torill Gunvaldsen i Moseidvegen 38 får lov å føre opp carport på 19 kvadratmeter.

Marthe Rustad får dispensasjon fra reglene om utnyttelsesgrad og kan bygge carport på sin eiendom i Blåveisstien 6. Inger og Knut Arne Norbeck kan reise enebolig i to etasjer med bruksareal 199 kvadratmeter i Venneslavegen. Diverse krav fra Jernbaneverket må etterkommes før bygging kan starte.

Rolf Arne Borgersen i Wergelandsveien 7 får lov til å rive sin garasje og erstatte den med en ny. Størrelse er ukjent.

Kristiansand kommune får lov å bygge en kopi av ei gammel høyløe på Bringsvær leirskole i Hægeland.

Kristian S. Larsen har fått tillatelse til å sette opp garasje på 42 kvadratmeter på sin eiendom Slettebrotan 84 på Homstean.

Tommy Torgersen i Slettebrotan 104 får lov å sette opp frittliggende uthus/bod på 14 kvadratmeter.

Hunsfoss Næringspark har fått lov å omdisponere to kontorbygg på Hunsøya til overnattingsformål. Saken gjelder bosetting av de 50 fra Malaysia som nå er på fabrikken for å demontere maskiner.

Arild Martinsen i Pallanevegen 34 har fått tillatelse til å bygge vinterstue på seks kvadratmeter på halve terrassen sin.

Eivind Øen kan reise frittliggende garasje på sin eiendom på Skjervedal.

Brian Lovasz kan bygge en 20 meter lang og 1,8 meter høy støyskjerm mellom sin eiendom Venneslavegen 103 og fv 405. Audun Olsen har fått innvilget søknaden om å bygge ren enebolig i to etasjer på 181 kvadratmeter bruksareal i Smiheia 62. S t urla Skoglund Robstad får lov å plassere hus og garasje annerledes enn først planlagt på tomta si i Kvernhusdalen.

Edgar Lunden får lov til å omgjøre andre etasje i Ringveien fem til utleieleilighet. Utvendig trapp til en ny terrasse på 30 kvadratmeter er også godkjent.

Terje Rølland i Åsvegen 39 får lov å utvide vei og endre litt på en forstøtningsmur slik at veien blir bred nok til fortsatt kommunal brøyting.

Vidar Ulstein får lov å lage hybel, i stedet for planlagt kjellerstue, i Nesvegen 39. John Erik Eriksen i Tollekleiv 4 får lov å sette opp utbygg på sin bolig. Utbygget er under 50 kvadratmeter.

Eirik Smiseth Dale i Rundåsvegen 23 kan bygge på huset. I underetasjen blir det garasje, i overetasjen ny stue.

Norkring AS får lov å bygge tilbygg på 7,5 kvadratmeter ved basestasjon nødnett ved Lomtjønn.

Nicolai Grødem kan rive uthus og deler av landhuset slik at han kan føre opp ny garasje/uthus på 70 kvadratmeter i Høylandsvegen 8. Velaug og Sigurd Åteigen i Wergelandsvegen 3 har fått godkjent vinterstue på ni kvadratmeter på sin veranda.

Erik Lindekleiv får lov å reise en forstøtningsmur på 1,5 meters høyde ut mot veien i Slettebrotan 66 C.

Blå Kors Eiendom har laget reguleringsplan for ti eneboligtomter på Loland. Planen legges nå ut til offentlig ettersyn.

Igor Jakovlevs får ikke lov til å anlegge vei inn til hytta ved Løyningsvannet, siden veien vil komme innenfor 60-metersbeltet. KrF ønsket å gi dispensasjon.

John Terje Runenes får lov til å bygge ny hytte på 79 kvadratmeter på Lauvås, samt å rive den gamle hytta og omgjøre den til anneks.

Magnus Landås kan fradele 0,8 dekar dekar fra sin eiendom på Solknatten. Han får også lov til å oppføre bolighus og garasje på tomten.

Magnhild Askekjær nektes å fradele ei boligtomt fra sin skogeiendom i Daleveien på Vikeland. Et enstemmig bygg— og miljøutvalg mener det ikke skal dispenseres fra kommuneplanen i denne saken.

Trond Arne Berg får ikke lov å dele fra gårdsbebyggelsen på sin store eiendom på Greibesland. Berg ville dele fra en tomt på 7,7 dekar, fra eiendommen på over 1200 dekar. Politikerne sier nei, og viser til viktigheten av ikke å stykke opp landbrukseiendommer.