**KRISTIANSAND: Knuste lykt

00.12:** Utenfor Slakter Sørensen pågriper politiet en 19-åring fra Songdalen etter at han skal ha knust noen gatelykter. To personer er involvert, men kun én blir innbrakt til arresten.

ARENDAL: Kjørte båten på land

**VENNESLA: Tyveri av moped og hjelmer

00.29:** Det blir meldt om tyveri av en moped og fire crosshjelmer fra en adresse på Venneslaveien ved Kvarstein. Mopeden blir senere funnet, men hjelmene er fortsatt savnet.

**KRISTIANSAND: Drikking på offentlig sted

00.40:** En 19 år gammel kvinne blir anmeldt for drikking på offentlig sted ved Holbergs gate.

**LYNGDAL: Nektet å stoppe

00.40:** Tre mopeder blir forsøkt stanset for kontroll av en patrulje. Den ene mopedisten vil ikke stanse og kjører videre. Patruljen må dermed dra hjem til 17-åringen fra Lyngdal og de finner flere tekniske feil på mopeden. Han kan da vente seg en anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Slått i ansiktet

01.18:** En politipatrulje kommer over en ung kvinne som er slått i ansiktet av en annen kvinne. Patruljen tar med seg kvinnen på jakt etter gjerningskvinnen. Det viser seg at kvinnene har vært rimelig jevnbyrdige og gitt hverandre henholdsvis kutt under høyre øye og kloremerker på høyre kinn.

Både den 20 år gamle kvinnen og den 21 år gamle kvinnen ønsker å anmelde den andre parten. De blir begge pålagt av politiet å forlate sentrum.

**KRISTIANSAND: Urinering

01.55:** En 26-åring fra Rogaland ser sitt fornødne til å ”late vannet” i krysset mellom Dronningens gate og Markens gate. Dette viser seg å ikke være et sjakktrekk da mannen blir anmeldt for urinering på offentlig sted.

**GRIMSTAD: Drikking på offentlig sted

02.05:** To personer på henholdsvis 21 og 22 år fra Grimstad blir anmeldt for drikking på offentlig sted etter å ha blitt observert av en patrulje ved Juskestredet.

**SØGNE: Krakilsk person

02.28:** Torvet cafe og pub melder om en krakilsk gjest. Vaktene får kontroll på den ville mannen ved å sette seg på han til politiet kommer. 31-åringen blir så fraktet til arresten for bråk og overstadig beruselse.

MANDAL: Mann knivstikket

**MANDAL: Knivtrussel

02.29:** En fortvilet mor ringer og forteller at hennes sønn hadde blitt truet med kniv og hadde folk etter seg. Han skal i utgangspunktet ha blitt truet i en bil, men klart å kommet seg ut og løpt i sikkerhet. Politiet avventer anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Blotter

02.59:** Ved Seven Eleven finner en 40 år gammel mann ut at han vil blottlegge seg mer eller mindre bokstavelig. Mannen blir satt i arrest. Ingen vitner ønsker å stå fram, men han kan uansett vente seg en anmeldelse for overstadig beruselse.

FROLAND: Havnet i klammeri med politiet etter taxi-flukt

**KRISTIANSAND: Slått ned i sentrum

03.18:** En 30 år gammel mann skal ha blitt slått i nesa av en mann i bar overkropp som visst nok også skal ha tatovering på ryggen. Kristiansanderen blir fraktet med ambulanse til akuttmottak, mens politiet fortsatt leter etter gjerningsmannen.

**GRIMSTAD: Tuklet med reg. nr.

14.23:** Politiet stoppet et vogntog med en perosnbil på hengeren. Den 39 år gamle føreren hadde ikke gyldig førerkort, og hadde også tuklet med registreringsnummeret, slik at det var feil. Han blir anmeldt for begge forholdene, det siste for dokumentforfalskning.

VENNESLA: Bilinnbrudd I løpet av natten brøyt noen seg inn i en bil i Hægeland, stående parkert utenfor Mekonomen. Det er blitt stjålet et musikkannlegg, og forholdet blir anmeldt av bileieren.