VENNESLA/IVELAND: — Skjerf i kontorvinduet, egen tavle, kaffekrus og bakgrunnsbilde på ipaden. Alt går i Liverpool. Hvordan ser det ut hjemme hos deg i Iveland?

— Jeg har flere effekter der. Jeg er gift med en mann som hater fotball, men har hengt opp en signert drakt jeg vant i gangen.

Anfield fire ganger i sesongen

— Hvordan ble du Liverpool-tilhenger?

— Vet egentlig ikke. Ble fotballinteressert på barneskolen. Da var det Start for alle pengene. Men jeg måtte ha et internasjonalt storlag å heie på også.

— Hvor ofte er du på Anfield?

— Jeg var der forrige helg, da vi slo Wigan 3-0. Jeg er over to til fem ganger i sesongen. Oftest fire.

— Beste og verste Liverpool-minne?

Tap for United svir

— Beste er utvilsomt Champions League-finalen i Istanbul i 2005 (Liverpool slo Milan 3-2 på straffer). Jeg var der. Verste er de tre United-tapene jeg har vært på. Jeg sørget også når Torres gikk til Chelsea.

— Liverpool sliter i serien. Hva er galt?

— Masse. Hele organisasjonen har hatt problemer. Det er bedre nå enn da de gale amerikanske eieren var i klubben. Sportslig sliter laget med å score, det er for lite med en spiss. Det må inn nye spillere i januar.

Bedre for Vennesla

— Prestasjonene i Vennesla kommune er kanskje bedre i øyeblikket?

— Det er krav til resultater her også, for Vennesla vil være en god kommune. Etter mange tøffe år, har vi mer kontroll nå. Det snudde når vi innførte eiendomsskatt (2007). Vi har også hatt litt flaks og har romsligere overføringer fra staten.

— Tenker du mye på tall?

— Det ligger jo litt i blodet, men jeg klarer å koble ut jobben når jeg har fri.