Vil minnes Ledger på rulleteksten

Heath Ledgers nest siste filmrolle var som Jokeren i Batman-filmen «The Dark Knight». Nå er det klart at filmselskapet vil legge til en hyllest til minne om Ledger i filmens rulletekst.

Publisert:

Ledger (28) var akkurat ferdig med filminnspillingen da han døde av en utilsiktet overdose med reseptbelagt medisin i januar i år.Også en tekniker som jobbet med spesialeffekter og ble drept i en bilstuntscene, Conway Wickliffe, vil minnes. Ifølge hjemmesiden til Warner Bros. Pictures skal det simpelthen rulle fire linjer over kinolerretet, med følgende enkle tekst:

«Til minne om våre venner Heath Ledger og Conway Wickliffe».

Det har tidligere vært spekulert om filmselskapet vil fjerne en spesiell scene der Heath Ledgers Joker-skikkelse later som om han er død, og blir lagt i en likpose. I april meldte filmnettstedet CinemaBlend at testpublikum hadde reagert negativt på akkurat denne scenen. Men Warner Bros skal ha bestemt seg for likevel å bruke scenen, som er viktig for filmens videre handling.

Det sies at Heath Ledger, som ble Oscar-nominert for sin innsats i «Brokeback Mountain»-filmen, gjør sitt livs rolle i den nye, og visstnok ganske mørke, Batman-filmen, og at Jack Nicholsons tidligere tolkning av Jokeren blir som «rene sirkusklovnen» å regne, ifølge MovieHole. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.