SØGNE: Det var ved 02-tiden natt til søndag at knivstikkingen skjedde på Tangvall i Søgne. 17-åringen er sammen med en 19 år gammel mann siktet for legemsbeskadelige med særlig farlig redskap.

— Den ene av dem har sagt at hun har utført handlingen, sier lensmann Terje Pedersen ved Søgne og Songdalen lensmannskontor til fvn.no

Pedersen sier politiet ser alvorlig på hendelsen.

— Det er en svært alvorlig sak. Det var til alt hell at personen var i live, sier han om offeret som ble operert ved Sørlandet sykehus i Kristiansand.

Tilstanden er mandag morgen stabil for den skadede 19-åringen.

— Hun har skader som i utgangspunktet er alvorlige. Hun vil være innlagt på ubestemt tid, sier lege Ronald Melvoll ved Sørlandet sykehus i Kristiansand til fvn.no mandag morgen.

Den siktede 17-åringen skal være en kjenning av politiet. Motivet for knivstikkingen er ikke klart.

— Avhør som er foretatt så langt sier litt om hva motivet kan være, men foreløpig er forklaringene ganske sprikende. Det er mange hull å tette fremdeles, så vi venter litt med å gå ut med motivet, sier Terje Pedersen.

Politiadvokat Folke Åmlid ved Agder politidistrikt bekrefter overfor fvn.no at 19-åringen ikke ble fremstilt for varetektsfengsling mandag, men at dette vil skje tirsdag.

Knivstikkingen skjedde på Tangvall. Kart: Kystatlas