AGDER: — Det har vært relativt hektisk frem til klokken halv fem i natt. Vi fikk en del henvendelser rundt forbi som krevde politiets bistand, de fleste mindre alvorlige, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

Alt i alt skal det ha skjedd verken mer eller mindre enn det pleier en vanlig lørdags kveld.

**VENNESLA: Innbrudd i bowlinghall

00.47:** En navngitt person ble observert bærende på en mengde brus og godteri i Heptekjerrveien. Politiet finner personen, og to 16 år gamle gutter blir pågrepet i Lundeveien. De var i besittelse av en mengde varer som trolig stammer fra Magneten bowling i Vennesla. Begge ble satt i arresten, og ble løslatt i løpet av natten.

**KRISTIANSAND: Lagde kvalm på Ernst

01.19:** En 36 år gammel mann ble anmeldt for bråk i beruset tilstand. Mannen skal ha lagd leven ved Ernst hotell, og ble derfor pågrepet av politiet og innbrakt til arresten.

**KRISTIANSAND: Lagt i jern på Leopold

01.25:** En 20 år gammel mann fra Søgne ble anmeldt for bråk i beruset tilstand. 20-åringen ble først lagt i jern av vaktene på Leopold, før politiet kom og tok ham med til fyllearresten.

**KRISTIANSAND: Tatt med kniv

01.31:** En 22 år gammel mann ble pågrepet i besittelse av en kniv. Mannen blir anmeldt for forholdet, samt for bråk i beruset tilstand. Mannen ble pågrepet av politiet utenfor Oddemarka auto.

**KRISTIANSAND: Pågrepet etter ruteknusing

01.57:** En mann og en kvinne ble innbrakt etter at det oppstod slåssing i Skippergata. Kvinnen ble løslatt etter å ha oppgitt personalia til politiet. Mannen, en 19-åring fra Søgne, ble satt i arresten, mistenkt for å ha knust ei rute i Skippergata.

BYGLAND: 22-åring siktet for voldtekt

**ARENDAL: Melding om masseslagsmål

02.28.** Politiet får melding om masseslagsmål utenfor Tiger Tiger. Da politiet kommer er det noe amper stemning, men forholdsvis rolig.

**KRISTIANSAND: Fant forlatt lastebil

02.32:** Like før klokken 2 finner politiet en lastebil som sviver på tomgang i grøfta ved Grågåsveien. Flere ungdommer ble observert idet de gikk ut av lastebilen, og deretter satte seg inn i en sort Opel. Det er foreløpig uklart om lastebilen er stjålet.

**KRISTIANSAND: Slåssing utenfor Ernst

02.58:** En mann skal ha blitt slått og sparket ved Ernst hotell. Da politiet ankommer finner de en mann som blør fra ansiktet. Ifølge vitner på steder skal de to som slåss ha vært omtrent "like gode". Politiet noterte navnet på melder, og en mistenkt 22-åring, og vil avvente en eventuell anmeldelse.

ARENDAL: Stjal jakker på byen

En 31 år gammel mann fra Arendal ble pågrepet, mistenkt for å ha stjålet flere jakker fra to utesteder i Arendal sentrum. Mannen var i besittelse av tre jakker som trolig er stjålet fra Madam Reiersen, og han skal ha lagt fra seg ytterligere to jakker som trolig er stjålet fra Barrique.

**ARENDAL: Melding om masseslagsmål

03.22:** Politiet får melding om masseslagsmål ved Kjappen gatekjøkken. En patruljen blir sendt for å undersøke situasjonen, men ting løser seg opp uten politiets innblanding.

ARENDAL: 45-åring anmeldt for bråk

En 45 år gammel mann fra Arendal blir innbrakt til politistasjonen, etter å ha laget bråk ved Syrdalens hjørne.

**VENNESLA: Stjal tobakk og øl

03.34:** Innbruddsalarmen går på Coop Prix i Vennesla. En politipatrulje på steder finner ut at en dør er blitt sparket inn, og at det er stjålet mindre mengder tobakk og øl. Saken etterforskes videre, men ingen er mistenkte for forholdet.

**FARSUND: Stakk fra politiet

04.05:** Politiet observerer en mopedist som mistenkes for promillekjøring. Mannen stikker fra politiet, men patruljen får notert skiltnummeret, og de gjenkjenner også føreren. Kort tid senere blir føreren oppringt, og han befinner seg da hjemme hos seg selv. Patruljen oppsøker bopelen, og får 19-åringen til å blåse i et alkometer. Han blir sendt til legevakta for å avlevere blodprøve, og er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand.

**GRIMSTAD: Slo til dørvakt

03.00:** En 19-åring fra Arendal klapper til dørvakta på Skyline i Juskestredet. Dørvakta opplyser til politiet at 19-åringen hadde teipet et balltre til leggen. Politiet oppsøker stedet og får navnet på 19-åringen, som ikke blir pågrepet.

**ARENDAL: Husbråk

08.14:** En kvinne ringer og sier at hun har låst seg inne på badet, etter å ha blitt slått av en mann. En 36 år gammel mann blir pågrepet av politiet, mistenkt for å ha slått kvinnen i hodet med en blomsterpotte og for å ha slått henne flere ganger. Den 40 år gamle kvinnen ble kjørt til sykehuset for en sjekk, men skal ikke være alvorlig skadet.