SE VIDEO

KRISTIANSAND: -Jeg ble virkelig lei meg når jeg kom inn her torsdagmorgen. Alt var "lina" og i orden, så har de dratt ting ut av reoler og plukka ned for å lete etter verdier, sier Torstein Ellefsen oppgitt mens han vandrer rundt i et kaos av opprevne pappesker.

I flere måneder har Ellefsen arbeidet for å få inn sponsorgaver til velledighetsarrangementet på Flekkerøy 26.april. Nå er det meste borte.

— Du blir jo litt lei, når du har jobbet over lang tid og samlet inn varer som du skal bruke i arrangementet. Så kommer jeg en uke før og tingene er vekk.

Omsorg for alle

Den tidligere alkoholiserte 48-åringen har i flere år arbeidet for å gjøre hverdagen lettere å leve for rusmisbrukere i Kristiansand, gjennom stiftelsen "Omsorg for alle". Nå blir det en tøff uke for ildsjelen.

  • En må jo nærmest ha døgndrift for å kunne samle inn nye ting til arrangementet, men jeg håper virkelig vi skal greie det. For det vil bety så mye for folk som virkelig trenger det, sier Ellefsen til fvn.no.

Ellefsen vil ikke spekulere i hvem som kan ha brutt seg inn i lageret sitt, men håper det ikke er noen av dem han bruker all sin tid på å hjelpe. Han har allikevel et lite håp om at varene skal komme tilbake før neste lørdag.

— Det kan jo hende de får litt dårlig samvittighet, når de skjønner hva de har gjort.