ARENDAL: — Vi tror ingenting, men vi begynner å få følelsen av at han har tatt seg en tur, og at han er hos noen. Men hvor? spør politiførstebetjent Asbjørn Olsen ved Arendal politistasjon til fvn.no.

Men hvor eller hos hvem mannen kan være, er et mysterium. Både mandag og tirsdag har Røde Kors og politi søkt etter mannen i et fire kilometer langt område fra Myratunet og inn mot Viga ved Longumvannet i Arendal. Myren ble meldt savnet natt til mandag, og hadde da vært borte siden lørdag kveld.

**Les også: Avslutter leteaksjon etter 60-åring

Les også: Resultatløst søk etter 60-åring**

Venter på konkrete tips Politiet kommer ikke til å avholde ny leteaksjon dersom det ikke kommer inn nye tips eller observasjoner.

— Vi prøver å behandle det som måtte komme av informasjon. Også drives det en form for etterretning av etterforskningsavdelingen. Men det blir ikke noe redningsaksjon eller søk hvis ikke vi får noe mer konkret, sier Olsen, som mener politiet så langt har gjort det de kan i forhold til leting.

— De områdene vi har sikre observasjoner av ham har vi gått nøye igjennom, forsikrer han.

Ikke mistanke om noe kriminelt I går meldte en person om at vedkommende hadde observert en som passer til beskrivelsen av Øystein Myren ved Blødekjær omkring klokken 15.30 tirsdag. Det ble søkt i området uten positivt resultat.

— Det var ikke noen sikker observasjon, men det var en som kan passe til beskrivelsen. Men vedkommende kunne for eksempel ikke si om han hadde skjegg eller ikke, noe han hadde da han forlot Myratunet, sier Asbjørn Olsen.

60-åringens bankkonto blir overvåket, men det har foreløpig ikke vært noen bevegelse der siden mannen forsvant. Øystein Myren hadde ikke med seg mobiltelefon.

Det er ikke mistanke om at noe kriminelt har skjedd.

LETEAKSJON: Disse Røde Kors-mannskapene lette tirsdag formiddag etter mannen ved Longumvannet. Mms-foto: Ernest Boswarva