MANDAL: Holdt på å krasje med UP

20.45: En UP-patrulje på E39 måtte gjøre en unnamanøver for å unngå å bli truffet i fronten av en bilfører (32) som gjorde en hasardiøs forbikjøring i nærheten av Mandal. Sjåføren av bilen hadde ikke førerkort og ble tatt inn med til Mandal politistasjon hvor han ble anmeldt.

GRIMSTAD: Uten førerkort

20.58: Politiet kontrollerte en mann som fremstod som alkoholpåvirket. Utåndingsprøve viste en promille på 0,2, men da den 20 år gamle mannen fikk blåse på nytt viste det seg at han ikke hadde promille. Han ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

GRIMSTAD: Stakk fra politiet

21.38: To personer pågrepet med hasj etter å ha forsøkt å rygge på en politibil. Les mer i egen sak.

MANDAL: Mopedbrann

22.20: Politiet i Mandal kom over en moped som stod i brann like ved Agder Energis lokaler i Mandal. Brannen ble slukket av politiet og mopeden ble tauet inn.

KRISTIANSAND: Racingsykkel stjålet

22.55: En MC-tilhenger med kjennemerke AP8414 og en blå uregistrert Yamaha Racing 1000-kubikker ble meldt stjålet fra en fellesgarasje i Kartheia. Det er uklart når tyveriet fant sted.

RISØR: Gutt påført hodeskade

23.24: En gutt (17) ble påført hodeskade etter et lite basketak i krysset Storgata Havnegata i Risør. Det skal ha oppstått klammeri og en person skal ha brukt en slåsshanske mot 17-åringen. Politiet jobber videre med saken og har sikret vitneforklaringer. To 16-åringer fra Østlandet er mistenkt i saken.

MANDAL: Sparket i hode

00.09: En mann (52) oppsøker politiet og forklarer at han er blitt jaget og deretter sparket i hodet av en gjeng. Politiet kjører rundt for å lete etter den aktuelle gjengen, men uten resultat.

LILLESAND: Slått i nesa

00.28: En mann (21) skal angivelig ha blitt slått i nesa av en mann (17) ved en kebab-restaurant i Lillesand. Den mistenkte mannen ble kjørt hjem av politiet, mens den fornærmede i saken vil vurdere å anmelde saken.

KRISTIANSAND: — Ble slått

00.57: En far kontakter politiet etter at hans sønn kom hjem til familiens adresse på Søm og forklarte at han var blitt slått av tre personer som kom ut av en hvit bil ved den lokale Kiwi-butikken. Skadene skal ikke være alvorlige og det er foreløpig ikke ventet noen anmeldelse.

KRISTIANSAND: Innbrudd

01.12: En kvinne kontaktet politiet med melding om at hun så tre personer som holdt på å bryte seg inn på Lahelle skole i Østerveien. Politiet rykket ut og fant en knust rute. Inne på skolen kan det ha vært ferske fotspor, men det er uklart hvorvidt noe er blitt stjålet.

GRIMSTAD: Tok hevn på bilen

01.18: En mann (26) skal ha tatt hevn på en bil utenfor Oddensenteret i Grimstad og ramponert bilen. Et vitne observerte opptrinnet og kontaktet politiet. Mannen ble dermed pågrepet kort tid senere.

MANDAL: Fikk slått ut tenner

01.38: En 16-åring fikk slått ut flere tenner i Mandal sentrum. Han skal ha blitt slått til i festivalområdet med albuen av en navngitt 45-åring.

RISØR: Så nødraketter

01.43: En båt mellom Tvedestrand og Risør observerte noe på himmelen som kunne ligne på en nødrakett. En dame på Gjeving observerte fire nødraketter på himmelen. Hovedredningssentralen for Sør-Norge sendte ut den lokale redningsskøyta, men aksjonen ble avblåst da det ikke ble gjort funn på sjøen.

KRISTIANSAND: Kranglete gjest

02.08: En kvinne (41) oppførte seg dårlig i baren på Hotell Caledonien og ble innbrakt til politiarresten. Hun vil bli ilagt et forelegg.

KRISTIANSAND: Oversvømmelse

02.22: En vannledning sprang lekk i krysset Holbergs gate Skippergata i natt. Les mer i egen sak.

RISØR: Rispet kniv

02.30: En mann (22) vurderer å anmelde ukjente gjerningsmenn etter at fire menn skal ha rispet ham med kniv og slått til ham ved Standby i Risør. Til politiet viste 22-åringen et langt rødt risp over høyre kinnbein.

KRISTIANSAND: Lagde bråk

02.50: En mann (25) ble pågrepet mistenkt for ordensforstyrrelse ved Havana i Vestre strandgate.

KRISTIANSAND: Lagde bråk

02.50: En mann (25) ble pågrepet utenfor politivakta i Kristiansand da han lagde bråk i beruset tilstand.

KRISTIANSAND: Krasjet i vegg

02.56: En BMW kjørte inn i en vegg i krysset Elvegata Dronningens gate. Bilføreren forlot bilen og en mann (53) ble senere pågrepet for besittelse av narkotika. Det er imidlertid uklart om det var sjåføren som ble pågrepet.

MANDAL: Fulgte ikke pålegg

03.00: En person ble puttet i politiarresten i Mandal etter at han ikke fulgte politiets pålegg. Mannen (34) nektet opprinnelig å forlate sentrum og ble derfor kjørt hjem av en patrulje. Ti minutter senere ringte mannen operasjonssentralen i Kristiansand og fortalte at han var på vei tilbake til sentrum. Han ble dermed pågrepet og satt i arresten.

RISØR: Fyllekjøring

03.58: En 58-fots Askeladden ble stoppet utenfor Risør etter at båtføreren kjørte uten lys og lanterner. Da den mannlige båtføreren (32) fra Oslo måtte blåse i politiets alkometer, viste det en promille på 1,68. ARENDAL: To på moped

05.43: Politiet stoppet en moped med to personer på. Det ble gjort beslag av en kniv og mindre mengder hasj. Personene ble dimittert.

VEGÅRSHEI: Innbrudd

08.55: I løpet av natta har en huseier hatt gjester på besøk i huset sitt. Da huseieren våknet i dag oppdaget han at det har vært innbrudd i huset. Gjerningsperson(e) har trolig kommet seg inn via husets verandadør. Huseieren fant et ukjent par støvletter i huset. En sykkel skal ha blitt stjålet.

Gjengivelsen av politiets logg er ikke komplett. En god del hendelser som urinering på offentlig sted, feststøy, mindre ordenshendelser og lignende er utelatt.