KRISTIANSAND: — Det var moren til den 17 år gamle jenta som kontaktet oss og opplyste om at datteren hadde blitt påkjørt av en buss som kjørte inn i busskuret hun oppholdt seg i, opplyser operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder politdistrikt til fvn.no.

Jenta skal ha stått og ventet på bussen i busskuret da uhellet skjedde tidlig mandag morgen i Møllevannsveien på Grim i Kristiansand.

Busskuret kollapset etter sammenstøtet med bussen og glasset i skuret ble knust i tusen biter over jenta.

— Hun fikk fullt av glass på seg. Jakken hun hadde på seg ble ødelagt og en bag hun hadde med seg skal ha blitt skadet av alt glasset. Hun skal i tillegg ha pådratt seg et slag i hodet, opplyser Arnesen til fvn.no.

Oppsøkte helsesøster Fortumlet etter episoden skal jenta ha gått på bussen uten å melde fra til bussjåføren om episoden. Først når hun kom til skolen gikk hun til helsesøster for en sjekk.

— Jenta oppsøkte helsesøsteren på skolen. Der ble hun henvist til fastlege for nærmere undersøkelse, opplyser Arnesen.

Den 17 år gamle jenta har ifølge politiet muligens pådratt seg hjernerystelse som følge av episoden.

Jentas familie kontaktet politiet Da jenta kom hjem ble foreldrene underrettet av jenta om episoden. De kontaktet umiddelbart busselskapet og deretter politiet.

— Moren har vært i kontakt med busselskapet som har beklaget hendelsen overfor familien og lovt å varsle politiet om episoden, sier Arnesen.

Men foreløpig har politiet ikke hørt noe fra verken busselskapet eller sjåføren som kjørte bussen.

— Slike ting skal alltid innrapporteres. Man har meldeplikt til politiet på hendelser som involverer personskader, påpeker Arnesen.

Avventer situasjonen Politiet opplyser om at de avventer nærmere opplysninger fra familien før de etterforsker saken videre.

— Nå avventer vi før vi setter i gang noe videre. Familien skal oppsøke lege først og deretter kontakte oss igjen, opplyser Arnesen.