TVEDESTRAND: De første meldingene fra ulykken gikk ut på at flere personer skulle være kritisk eller alvorlig skadd. Men ifølge politiet og Sørlandet sykehus i Arendal ble ikke omfanget av skadene så ille som først fryktet.

Av de seks involverte i ulykken, kom tre personer uskadd fra kollisjonen. En kvinne og hennes to barn på 13 og 14 år ble innlagt på intensivavdelingen ved sykehuset med moderate skader. Tilstanden til alle tre er stabil, opplyser kirurgisk hovedvakt til NTB.

Ulykken skjedde da en Volkswagen Transporter med en stor henger kom over i motgående kjørefelt ved Goderstad i Tvedestrand kommune i 14-tiden, opplyser operasjonsleder Bjarne Bakken i Agder politidistrikt til NTB.

Transporteren skal ha sneiet borti en Volkswagen Caravelle før den frontkolliderte med en Mercedes Vito.

Ulykken førte til lange køer og manuell dirigering ved ulykkesstedet. I 15.30-tiden var imidlertid veien ryddet, og trafikken gikk som normalt igjen.

— Det er snakk om lettere personskader, opplyser operasjonsleder Bjarne Bakken til fvn.no ved 16.30-tiden.

Det er tre personer fra én bil og føreren av en av de andre er bilene som er sendt til sykehus.

Foto: Ernest Boswarva Hektisk i starten

— Skadeomfanget er foreløpig ukjent for politiet. Vi jobber nå med å dirigere trafikken manuelt inntil bilene er fjernet fra kjørebanen, sa operasjonsleder Børge Steinsland i politiet like etter smellen var skjedd.

Ulykken skjedde like etter klokken 14 søndag ettermiddag.

E 18 var stengt i begge retninger, og det oppsto lange køer.