**LINDESNES: Brøt seg inn i bil

00.29** En cd-spiller skal være stjålet etter at tyver brøt seg inn i en bil som stod parkert i Peder Claussøns vei ved Vigeland.

KRISTIANSAND: Par tok seg inn i ubebodd hus

**KRISTIANSAND: Sov på fortauet

01.00** Politiet fikk melding om at en person lå rett ut og sov på fortauet ved Idda på Grim. En patrulje fikk vekket mannen, som bodde like i nærheten. Han gikk deretter hjem til seg selv.

**KRISTIANSAND: Nektet å stoppe for politiet

01.09** Føreren av en rød BMW nektet å stoppe da en politipatrulje ville kontrollere bilen i Setesdalsveien på Grim. Bilen forsvant nordover på riksvei 9, og politiet mistet kontakten med den. Ifølge politiet var det flere personer i bilen. Det ble besluttet at patruljen skulle lete oppover mot Mosby, men søket ble etter en tid avsluttet. Politiet vet ikke hvem eieren er. Det eneste sporet er at det var en PX-registrert bil.

**TVEDESTRAND: Kjørte uten lappen

02.27** En 53 år gammel mann fra Lyngdal er anmeldt etter at han ble stoppet av politiet på E 18 ved Godderstad. Mannen kjørte ifølge politiet uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten lappen II

02.27** Heller ikke en 32 år gammel mann fra Kristiansand hadde gyldig førerkort da han ble stoppet av politiet på E 18 i Baneheitunnelen. Også han er anmeldt for forholdet.

GRIMSTAD: Stjal smykker og klokker for en halv million kroner

SØGNE: Innbrudd i lager

07.00 fikk politiet melding om innbrudd i et lager i Søgne. Tyvene hadde demontert en MC, og stjålet alle delene. En politipatrulje fra Søgne har vært på stedet og opprettet en sak på forholdet.

GRIMSTAD: Førerbevis

07.59 stoppet politiet en 24 år gammel mann fra Fevik som var ute å kjørte på moped. Mannen hadde ikke gyldig mopedførerbevis.

FLEKKEFJORD: Forsøk på innbrudd

11.00 fikk politiet melding om at noen i tiden mellom påske og frem til i dag hadde forsøkt å bryte seg inn i en hytte.

VENNESLA: Sammenstøt mellom bil og syklist

13.15 fikk politiet melding om et sammenstøt mellom en syklist og en bil. Syklisten, en gutt på 13 år, skal ha sneiet fronten på bilen, og pådro seg noen skrubbsår på leggen.

ÅMLI: Trafikkulykke

14.40 fikk politiet melding fra AMK om en trafikkulykke i Åmli. En 66 år gammel mopedist krasjet i en traktor med vedkløyve på en skogsvei. Ifølge politiet sto traktoren stille da mopedisten krasjet. 66-åringen ble sendt med luftambulanse til sykehuset med alvorlige kuttskader over det ene øyet.

KRISTIANSAND: Beruset

14.57 fikk politiet melding om en svært beruset kvinne på utsiden av domkirken. Kvinnen ble kjørt til legevakten for en sjekk, og så plassert i arresten.

ARENDAL: Utbrent bil

18.27 fikk politiet melding om at det hadde vært brann i en bil på Færvik.

— Mannen kom hjem og så at det hadde vært en brann i bilen. Både sete og rygg var helt utbrent, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Asbjørn Enoksen, til fvn.no.

Brannen skal ha slukket av seg selv. Krimteknikere vil undersøke bilen i morgen.

KRISTIANSAND: Plagsom gjest

19.21 fikk politiet melding om en plagsom gjest på en restaurant i Vestre Strandgate. Den 54 år gamle mannen plaget andre gjester på restauranten, og ble til slutt hentet av politiet og satt i arresten.

FLEKKEFJORD: Ulovlig garnfiske

20.25 fikk politiet melding om at Statens Naturoppsyn hadde beslaglagt et ulovlig garn i et området beregnet for kilenot. De utsendte fra Statens Naturoppsyn fant eieren av garnet, som erkjente forholdet, og han kan nå vente seg en bot.

Eydehavn: Strødde jord og stein

20.35 fikk politiet flere meldinger fra folk som reagerte på at en traktor spredte grus, jord og stein på veien mellom Eydehavn og Strengereid. Veitrafikksentralen ble kontaktet for å rydde opp etter traktoren, og eieren av traktoren kan vente seg en regning.

ARENDAL: Stjålet moped

21.03 fikk politiet melding om at en moped med registreringsnummer PJ1194 var blitt stjålet fra Barbu.

KRISTIANSAND: Førerkort

21.03 stoppet en politipatrulje en 50 år gammel mann som var ute å kjørte uten førerkort i Vesterveien.

**SØGNE: Båtraid

21.47:** Politiet får melding om at det har vært innbrudd i 4-5 båter ved Ålo. Det er stjålet instrumentpanel fra båtene og saken vil bli fulgt opp fra politiets side.