Les også politilioggen for natta og morgentimene

RISØR: Påhengsmotor stjålet

14.00: En 9,9-hesters påhengsmotor blir meldt stjålet fra en båt. Tyveriet skjedde mellom 00-13.30 i dag.

KRISTIANSAND: Innbrudd

14.09: Tyver har tatt seg inn på Lund bedehus i Østerveien. En rute er blitt knust og uvedkommende har forsynt seg med et par tusen kroner. Varer fra en fryserboks er dessuten kastet rundt i lokalet.

VENNESLA: Båttyveri

15.20: En båt på tilhenger på Skarpengland blir meldt stjålet. Båten er gul og har en 3,4 liters innenbordsmotor.

VENNESLA: Innbrudd

15.32: Det er gjort innbrudd i en konteiner på en byggeplass i Vennesla. Konteineren og låsen skal ifølge politiet ha vært av godkjent modell. Verktøy for 50.000 kroner er stjålet.

LINDESNES: Slått ned og sparket

En person kontakter politiet fra sykehuset og forteller at han ble slått, dyttet ned en trapp og sparket i forbindelse med en fest i helga. Mannen ble avhørt søndag kveld.

SONGDALEN: Skadeverk

15.48: Alle rutene i en fritidsbolig på Hegland i Songdalen skal ha blitt slått ut. Politiet hadde ved 19-tiden søndag ikke hatt kapasitet til å reise ut til stedet.

**EVJE OG HORNNES: Steinras

15.49:** Et steinras gikk på fylkesveien ved Dåsvannsdalen. Det er gjennomført fjellsikring og veien skal ha blitt ryddet i ettermiddag.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

21.20:** Politiet fikk melding fra AMK om at en bil hadde gått i autovernet ved Ryenkrysset. En dame (50) ble kjørt til sjekk hos legevakta, men skal ikke ha blitt alvorlig skadet.

KVINESDAL: Laserkontroll

Det ble utstedt 29 forenklede forelegg i forbindelse med laserkontroll på E 39 ved Vatland på Kvinesheia. 102 km/t var høyeste målte hastighet i 70-sonen.