KRISTIANSAND: Kjørte på fotgjenger

07.52: I krysset Skippergata Festningsgata kjørte en 63 år gammel mann fra Kristiansand på en fotgjenger. Fotgjenger ble kjørt til sykehus med det politiet sier er mindre skader. Foreløpig usikkert hvor gammel fotgjenger er.

KRISTIANSAND: Kjørte på fotgjenger

09.15: En syv år gammel gutt ble kjørt hjem til huset sitt etter at han ble påkjørt i et gangfelt på Dvergsnesveien. Skal ikke ha fått store skader.

KRISTIANSAND: Trøkk krasjet med bil

10.39: En truck kjørte på en bil som sto parkert på kaia i Kristiansand. Truckføreren skal ikke ha fått skader, men saken blir sett på av arbeidstilsynet

**VENNESLA: Kjørte uten førerkort

11.20:** en venndøl blir stoppet riksvei 405 på Vikeland. Mannen kjører bil uten å inneha et gyldig førerkort. Mannen er 59 år gammel.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

14.36:** En huseier i Arnfeldts vei i Kristiansand melder om at noen har brutt seg inn i huset. PC, pass, penger, mobil og et kamera er meldt stjålet.

**KRISTIANSAND: Pågripelse

14.36:** Politiet aksjonerer etter at det kommer meldinger om at en mann i Elvegata/ved Lundsbroa trolig er i besittelse av et våpen. Mannen blir pågrepet klokka 15.37. BYK L **E: Kollisjon

17.23:** Melding om et trafikkuhell hvor to biler har smelt i hverandre på riksvei 9. Personer i sørgående bil kommer uskadet fra uhellet. Fire personer i nordgående bil er blitt behandlet for mindre skader på Bykle legekontor.

**KVINESDAL: Gutt med katt angrepet

17.18:** En gutt på 9-10 år bærer på en katt. Gutten og katten blir angrepet av en aggressiv, stor hund. Katten får en mindre bittskade, gutten får en rift i fingeren. Katten må behandles hos veterinær.

**ARENDAL: Trafikkuhell

17.55:** En kvinne kjører i grøfta på Biestø, mellom Strømmen og Rykene. Kvinnen er fraktet til legevakt, men skal ikke være alvorlig skadet.

**KRISTIANSAND: Hasjbeslag

18.10** En politipatrulje pågriper to menn i besittelse av 20 gram hasj i sentrum av Kristiansand. De to mennene, henholdsvis 28 og 21 år gamle, er begge satt i arrest i påvente av avhør.

**ARENDAL: Stjal 500-lapp

18.16** Ved Rema 1000 på Hisøy skal en mann i et ubevoktet øyeblikk ha åpnet kassaapparatet og tatt en 500-kr seddel.

**FARSUND: Stjal fire ølbokser

20.15** En mann, kjent av politiet, skal ha stjålet fire bokser øl fra Rema 1000 i Farsund

**LINDESNES: Funnet dreverhann

20.46** En mann har funnet en dreverhann ved Vigemostad, gående uten halsbånd. Politiet har kontaktinformasjon til finneren.

**SØGNE: Innbrudd

20.56** Ubudne gjester har brutt seg inn i Søgne Seilforenings hytte, og kommet seg inn gjennom et vindu. Det er uvisst om noe er stjålet fra hytta.

**EVJE OG HORNNES: Hunder på rømmen

21.08** En hundeeier har meldt savnet sine to svarte flatcoat-retrievere i Hornnes.

**KRISTIANSAND: Pipebrann

21.43** Det blir meldt om en pipebrann i Setesdalsveien i Kristiansand.

**FLEKKEFJORD: Kjørte av veien

22.00** Onsdag kveld ble det observert en bil som hadde kjørt av veien på riksvei 42 mellom Tonstad og Flekkefjord, ved avkjøringen til Rygg. Det skal ha vært to personer i bilen som forsvant i en annen bil som plukket dem opp. Politiet undersøker saken.