SØGNE: I snart to måneder har huset vært til salgs. Innen september må det være solgt.

— Vi er ikke stressa akkurat, men vi ønsker å få solgt huset før vi skal flyttet til Minnesota i USA 1. september, sier Thomassen til fvn.no.

Thomassen forteller at det ikke er aktuelt for familien å leie ut rekkehuset, etter som de snarest mulig ønsker å kjøpe seg eget hus i USA, og dermed behøver pengene fra huset i Søgne for å realisere huskjøpet i USA.

Gratis tyggegummi

  • Jeg har ei tyggisglad venninne som sa at hun kanskje visste om noen som var interessert i huset. Da sa jeg at hun skulle få tyggis resten av livet, hvis hun klarte å finne en kjøper til huset vårt. , forteller Thomassen til fvn.no.

Først var det altså bare en spøk, men nå gjør huseieren alvor av idéen.

— Vi kommer til å sende en tyggispakke per uke til den eller dem som kjøper huset - så lenge vedkommende bor i huset i Skytterveien. Dersom noen setter oss i forbindelse med noen som ender med å kjøpe huset, vil også tipseren få tyggis, lover Thomassen.

- Blir ikke dette litt dyrt? Én, kanskje to tyggispakker hver uke?

— Hehe, jo men jeg kommer nok til å gjøre det sånn at jeg sender en ny forsyning en gang i halvåret, tenker jeg, lokker Thomassen.

Labert på visninger

Huset i Skytterveien ble lagt ut for salg i mai, men foreløpig har ingen lagt inn bud på huset.

— Vi hadde to fellesvisninger i begynnelsen av mai, men det var få folk innom. Det var fem-seks interesserte, men det kom aldri noe konkret ut av de to visningene, forteller Thomassen, som altså nå vil prøve utradisjonelle metoder.

- I hvilken grad tror du en fellesgjeld på 1,4 millioner kroner har noe å si for at huset fortsatt ikke er solgt?

— Tja, jeg tror prisen er grei. Jeg føler vi har lagt oss relativt lavt i forhold til andre, men forklaringen fra megler er at det generelt er stille i markedet nå.

Thomassen har amerikansk kone, og i september ønsker de å reise til hennes hjemtrakter i Minnesota for å etablere seg der. For å slippe å ta med et unødig stort flyttelass, lover familien at kjøper også vil få med seg alt av innbo og hvitevarer.

— Det blir med på kjøpet, men selvsagt bare hvis det er ønskelig, sier Thomassen.