VENNESLA: — Alarmen ble utløst da de knuste vinduet, og en vekter kom til stedet etterfulgt av politiet. Innbruddstyvene hadde da klart å komme seg unna, opplyser politioverbetjent Jon Thomas Homme til fvn.no.

Politiet fikk melding om innbruddet hos Pizzabakeren på Vikeland i Vennesla klokken 02.30. — Det var ikke pizza tyvene var ute etter. De fikk med seg et pengebeløp i kontanter som var oppbevart i pizzakiosken, sier Homme.

Hvor stort beløp det dreier seg om vil han ikke kommentere.

Biler observert i området

Politiet har få spor etter innbruddstyvene.

— Vi har foreløpig ingen vitner til innbruddet, men vekteren observerte noen biler i området som vi vil undersøke, sier Homme.

Daglig leder for Pizzabakeren på Vikeland, Cecilie Frustøl, har i dag anmeldt innbruddet. Hun har også vært inne til avhør hos politiet.

— Vi har blant annet gått gjennom rutiner og pengehåndtering hos firmaet. Vi fikk i tillegg overlevert en liste over ansatte som vi vil vurdere å kalle inn til avhør, sier Homme.

Avhører ansatte

Han opplyser at det er usikkert om de vil bruke ressurser på å avhøre alle ansatte hos Pizzabakeren, men at det er aktuelt å snakke med de som har vært på arbeid de siste dagene.

- Tror dere det er noen ansatte som står bak innbruddet?

— Vi har ingen mistenkte, men vi må holde alle muligheter åpne, sier Homme.

- Mistenker ingen

Cecilie Frustøl tror ikke noen av hennes ansatte står bak innbruddet.

— Jeg mistenker ingen, sier hun.

Pizzabakeren holder i dag åpent som vanlig.

— Vi har fått sikret den knuste vindusruta, og får sannsynligvis ny rute i løpet av dagen, opplyser Frustøl.