**ARENDAL: Tatt i 88 km/t

23.20** En 18 år gammel kvinne fra Tvedestrand ble målt til en hastighet på 88 kilometer i timen i 60-sonen ved Brekka i Arendal. Kvinnen fikk førerkortet beslaglagt etter at Utrukningspolitiet foretok snittmåling av henne.

**KRISTIANSAND: Stjal kasseapparat

01.00** Politiet rykket ut til Lanternen restaurant ved Hamresanden da innbruddsalarmen gikk på stedet. Det viste seg at tyver hadde tatt seg inn i lokalet ved å ta ut et vindu. De hadde stjålet et kasseapparat med mindre mengder kontanter. Politiet har gjort undersøkelser på stedet.

**LYNGDAL: Innbruddsalarm ved Sønnico

02.01** Også hos Sønnico i Fiboveien i Lyngdal ble innbruddsalarmen utløst i natt. To personer ble observert løpende fra stedet, og politiet forsøkte å finne dem uten resultat. Det er uklart om noe er stjålet fra stedet.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for kjøring i rus

02.08** En 22 år gammel mopedist fra Kristiansand ble stoppet av politiet i Timeneskrysset, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Patruljen fant to gram hasjisj på mannen, og han måtte avlegge utvidet blodprøve før han ble tatt med til arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Moped stjålet

06.38** En moped ble meldt stjålet fra en adresse i Kobberveien. Mopeden, en Peugeot Speedfight, har registreringsnummer PU5418.