KRISTIANSAND: Det skriver VG Nett.

Nå arbeider politiet med å kartlegge overgrepenes omfang. Næringslivslederen er i tillegg siktet for å ha misbrukt sin stilling eller tillitsforhold for å skaffe sex.

— Jeg kan bekrefte at vedkommende er fengslet i fire uker siktet for brudd på straffelovens paragrafer 193, 196, 203. Utover det kan jeg ikke gi noen kommentarer av hensyn til bevisforspillelsesfaren, sier politiadvokat Ingrid Thorsen til VG Nett.

Saken dreier seg om sex med gutter under 16 år, ifølge politiet. I nesten to uker har mannen sittet i varetekt. Toppsjefen skal ha brukt Internett for å ha kommet i kontakt med ofrene. Etter det VG Nett kjenner til etterforsker politiet inntil fem overgrep.

Ifølge VG Nett skal et av forholdene har skjedd i fjor høst. To av de angivelige overgrepene skal ha skjedd like før han ble pågrepet og siktet.

De mindreårige guttene skal ha fått betaling av mannen, noe som har fått politiet til å komme på sporet av han. De har også sikret seg tekniske spor og mannens pc. Nå forsøker etterforskerne å kartlegge om det kan finnes flere ofre.