Foto: KystAtlas

KRISTIANSAND: Brannvesenet fikk melding ombrannen klokka 12.36 og har nå sendt alt tilgjengelig mannskap fra Kristiansand og Vennesla er sendt ut til brannstedet.

— Jeg vet foreløpig ikke eksakt hvor mye det brenner, men ifølge flere innringere skal det brenne en god del i huset, sier Atle Ramsdal, alarmoperatør ved Arendal brannvesen, til fvn.no.

— Ingen personer skal være skadet i brannen. Det var heller ingen i huset da det begytne å brenne, sier Ove Austenaa, operasjonsleder ved Agder politidistrikt.

Godt synlig

Fvn.no blir oppringt av flere bilister på E18 som ser en massiv røyksky stige opp fra Hånes.

Ifølge Austenaa har brannvesenet etter hvert fått kontroll på brannen, men han vet ikke hvor mye brannen har spredt seg.

Eierne har for kort tid siden kommet til stedet.

- Nettopp pusset opp Brannen spredte seg fredag ettermiddag også til nabohuset, og brannvesenet har slått seg inn gjennom inngangsdør og tak.

— Jeg dro hjem fra jobb da jeg fikk høre at huset mitt også sto i brann, sier eieren av nabohuset til fvn.no.

Hun forteller at de akkurat har pusset opp hele huset. Nå må paret som bor i huset belage seg på å finne et annet sted å bo noen uker.

— Vi var akkurat ferdige med vegger og tak, og var veldig fornøyd med resultatet. Vi har holdt på siden november, forteller hun.

Artikkelen oppdateres