— Det har ikke vært noen problemer i det hele tatt i natt. Så det ordnet seg etterhvert, forteller trafikkoperatør i Veitrafikksentralen, Rune Aamodt, tirsdag morgen klokka 06.30. Etter en kaotisk mandags kveld har natten kommet og gått uten store utfordringer for veivesenet.

Entreprenørene er likevel i beredskap og strør «hele tiden».

— På morgenkvisten er det stort sett snødekke overalt, med unntak av E 18 og E 39 nært Kristiansand. Der meldes det at det er bart, sier Aamodt.

Trafikkoperatør Sissel Høgli sier et par timer senere at det ikke har kommet noen meldinger i løpet av morgentimene heller.

Brøytebil kjørte utfor

Klokka 06.45 meldte Rogaland politidistrikt på twitter at en brøytebil hadde kjørt utfor på Sirdalsveien på Mydland.

Det er ikke meldt om personskade og bergingsbil er rekvirert.

Ellers meldes det om snø- og isdekke på flere steder på fylkesvei 42, fylkesvei 45, riksvei 9, E 18 og E 39. Du kan følge med på trafikkmeldinger her.

Enkelte forsinkelser

Mandag ble det også forsinkelser på de fleste rutene til Agder kollektivtrafikk, på grunn av kødannelse. Tirsdag morgen er det kun forsinkelser på enkelte avganger.

— Kundesenteret vårt karakteriserer forholdene som rimelig normale, men det er noen småforsinkelser. Noen avganger er mellom 15 og 20 minutter forsinket, med det er ikke mange. Forsinkelsene skyldes rushtrafikk og at en av bussene våre stanset, forteller administrerende direktør i Agder kollektivtrafikk, Siv Wiken cirka klokka 08.45. På Kristiansand Lufthavn Kjevik går trafikken tilsynelatende normalt, med unntak av et fly til Oslo som er en drøy halvtime forsinket. Ny tid er 11.10. Det samme gjelder togtrafikken. Ifølge NSBs nettsider er togene både til og fra Kristiansand i rute.