**ARENDAL: Bjeff i mørket

00.47:** Fra Gullsmedhaven og Molandsveien-området får politiet inn klager på en hund som holder nattesøvnen borte. Politiet til stedet og da blir det ro i området.

**MANDAL: Laget bråk

01.10:** Sjøsanden plages med en full bobilcamper. Han kjøres til arresten da han forstyrrer natteroen og ikke vil gå og legge seg.

**GJERSTAD/KRAGERØ: Buss med stopp

01.13:** På grensen mellom Telemark og Aust-Agder på E 18, rundt seks kilometer vest av avkjøringen til Kragerø, har en russebuss har fått stopp. Tyngre kjøretøy kommer ikke forbi så Viking blir rekvirert for å rydde veien.

**TVEDESTRAND: Trafikkontroll

01.51:** I området ved Dalen avholdes det en trafikkontroll gjennom natten. 15 kjøretøy er kontrollerte, og ingen reaksjoner er gitt.

**KRISTIANSAND: Ungdom er plagsomme

02.42:** Fra Bliksheia kommer det inn melding om ca 10 ungdommer som ringer på og røsker i dører. Det er også veltet endel søppeldunker. Politiet dirigerer en patrulje til stedet, men klarer ikke å se noe til ungdomsgruppen.

**KRISTIANSAND: Tatt for ulovlig kjøring

03.20:** I området ved Ronsbukta gjør våkne folk en observasjon av mistenkelig person i båthavna. En politipatrulje blir dirigert til stedet. De påtreffer en person, som ender opp med å bli anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

**LYNGDAL: Trafikkuhell

09.32:** På riksvei 43 ved Oftebro har det vært et trafikkuhell mellom en bobil og en personbil. Ifølge operasjonssentralen ved Agder politidistrikt er det ikke snakk om personskader.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell på Hamresanden

11.53:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: 11-åring funnet i god behold

12.18:** Les egen sak.

**ARENDAL: Butikktyveri

12.28:** En polsk kvinne ble pågrepet for ID-sjekk etter et butikktyveri på Arena.

**FLEKKEFJORD: Bil stjålet

13.42:** Fra Coop Prix på Sira ble en rød Volkswagen Vento stjålet.

**KRISTIANSAND: Kjørte over beinet til mann

13.45:** Les egen sak.

**ÅSERAL: Trafikkulykke

16.41:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

16.58:** To personer sloss i Børsparken i Vestre Strandgate. Politiet rykket ut, og da opphørte slagsmålet. En av partene vurderte anmeldelse.

**SONGDALEN: Bil på taket

18.26:** Les egen sak.

**ARENDAL: Trafikkontroll

21.34:** Politiet avholdt en trafikkontroll på Saltrød fredag kveld. 12 kontrollerte kjøretøy, ingen reaksjoner.

**KRISTIANSAND: Sparket ut rute i politibil

22.21:** Det ble meldt om slagsmål utenfor Vågsbygd senter. Politiet kjørte til stedet. En person ble pågrepet. Vedkommende sparket ut en rute i politibilen. Personen ble kjørt i arrest.