**FARSUND: Innbrudd på ungdomsklubb

03.05:** Ungdomsklubben på Lista ungdomsskole hadde uønsket besøk natt til torsdag. En dør er brutt opp, men trolig er kun småpenger stjålet.

**TVEDESTRAND: Bil kjørte utfor

07.26:** En bil har kjørt av veien ved en parkeringsplass i Tvedestrand. Ingen personer var ved bilen da politiet kom til stedet, men bilføreren var like i nærheten og uskadet. Politiet melder at det er glatt på veien.

**FLEKKEFJORD: Grovt tyveri

08.18:** Det er stjålet blant annet verktøy fra et hus under oppføring i Flekkefjord. Politiet betegner tyveriet som grovt.

**SONGDALEN: Innbrudd på skole

08.30:** Politiet har gjort undersøkelser på Rosseland skole etter at det ble meldt om innbrudd. Blant annet er en bærbar pc stjålet.

**KRISTIANSAND: Pipebrann

10.18:** Brannvesenet rykket ut til en pipebrann i Kristian IV gate. Brannen viste seg å være i ovnen, og ble raskt slukket.

**KRISTIANSAND: Anmeldt for melketyveri

10.44:** En 19-åring er anmeldt etter et mislykket forsøk på melketyveri fra en butikk i Vågsbygd. Det er usikkert om 19-åringen tok med seg H-melk eller lettmelk, og kvantumet er også ukjent, kan politiet meddele.

**ARENDAL: Stengt tunnel

11.39:** Blødekjærtunnelen ble stengt for en kortere periode etter at det ble oppdaget gasslukt i tunnelen. Den ble åpnet igjen etter at brannvesenet hadde gått gjennom tunnelen med måleutstyr uten funn.

**FLEKKEFJORD: Trafikkulykke på E 39

11.53:** En trailer veltet ved Statoil Sira og sperret E 39. Sjåføren kom fra ulykken med lettere skader. Les saken her.

**KRISTIANSAND: Nasking i butikk

16.10:** En 15 år gammel gutt ble tatt for nasking i en butikk i sentrum. Butikken anmelder forholdet, og politiet vil varsle guttens foreldre.

**KRISTIANSAND: Naskeri II

16.50:** En 32 år gammel kvinne ble satt i arresten, etter å ha blitt tatt for naskeri i Vestre Strandgate. I tillegg nektet hun å etterkomme politiets orde, samt at hun spyttet etter tjenestemann.

**ARENDAL: Inbrudd i enebolig

18.46:** Det har vært innbrudd i en enebolig i Friisøveien på Saltrød. En rute har blitt knust. En politipatrulje er på vei for å gjøre en åstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: Tatt med amfetamin

19.10:** En 19 år gammel mann ble pågrepet, etter å ha vært i besittelse av amfetamin. Mannen erkjente forholdet og vedtok bot.

**GRIMSTAD: Mistenkt for ruskjøring

19.13:** En 38 år gammel mann ble pågrepet av Utrykningspolitiet, mistenkt for ruskjøring. Mannens førerkort ble beslaglagt, og han ble fremstilt for blodprøve. Han var også i besittelse av narkotika.

**KRISTIANSAND: Mann pågrepet

19.48:** En 25 år gammel mann ble pågrepet av politiet i Markensgate. Mannen var i besittelse av mindre mengder hasj. Politiet oppretter sak.

**FARSUND: Bilbrann

20.08:** Politi og brannvesen rykket ut til en bilbrann i Farsund sentrum. Brannen startet i motorromet. Ingen personer ble skadet.

**GRIMSTAD: Mistenkt for ruskjøring II

21.30:** En 42 år gammel mann ble stanset av UP i en kontroll, og er mistenkt for ruskjøring. Førerkortet ble beslaglagt, og mannen fremstilles for blodprøve. Sak opprettes.

**ARENDAL: Trafikkuhell

22.02:** En bil kjørte av veien på E 18 ved Harebakken i Arendal. Les saken her.

**EVJE: Siktet for ruskjøring

22.29** : En 36 år gammel mann ble pågrepet og siktet for ruskjøring. Mannen har ikke gyldig førerkort.