Kollisjon

GRIMSTAD: Rett etter klokken 15:00 ble det meldt om en kollisjon i Lillesandsveien i Grimstad. En Michubitchi og en Volvo kolliderte. En eldre dame ble lettere skadd og kjørt til legevakten.

Utforkjøring

HOLT: En Volvo kjørte ut av veien ved Holt Landbrukshøgskole nær Arendal. To unge menn satt i bilen, og passasjeren ble lettere skadd. Det er tatt blodprøve av føreren og politiet vil følge opp saken.

Trafikkontroll

LILLESAND: På morgenkvisten i dag utførte politiet en kontroll på E18 i Lillesand, ved innkjøringen til Justøya. Der ble 42 kjøretøy kontrollert. Ingen er mistenkt for promille, men det ble utdelt tre gebyrer for mangel på dokumenter og manglende bilbelte.

Kjørte uten førerbevis

ARENDAL: En 15-årig mopedist ble tatt av politiet i Arendal klokken 14:15, da han kjørte uten førerbevis. Mopeden var tjuvlånt av en kompis.

Innbrudd i Vennesla

VENNESLA: Klokken 14:45 fikk politiet melding om innbrudd i en forretning i Vennesla. Eierne hadde oppdaget et vindu som hadde blitt tatt ut, og vedkommende som brøt seg inn stakk av med en bærbar datamaskin, en gitar og flere høytalere. Saken etterforskes av politiet i Vennesla.

Ulovlig firehjuling

VENNESLA: En såkalt ATV, eller firehjuling, ble oppdaget på veien på Skarpengland i Vennesla klokken 14:33. ATV-en var ulovlig å kjøre på veien, og politiet rykket ut. Da de kom til Skarpengland var sykkelen forsvunnet, men de har opplysninger om hvem som kjørte. En 18-åring og en 24-åring er tatt.

Stjal parkeringspenger

TVEDESTRAND: En pengekasse på en parkeringsplass i Dybvåg i Tvedestrand, har blitt brutt opp. Parkeringsplassen lå nær Dybvåg Kirke. Operasjonslederen tror det dreier seg om en privat parkeringsplass, og at det ikke er en automat som er brutt opp. Det er uklart hvor mye som er tatt, men beløpet er trolig lite.