KRISTIANSAND: Klokken 01:36 stoppet politiet en bil på lund etter melding om mistenkelig atferd. Det viste seg at den 27 år gamle føreren kjørte i påvirket tilstand og uten førerkort. Det ble også funnet mindre mengder med amfetamin på 27-åringen.

Biltyveri LILLESAND: Like over klokken 22 natt til torsdag ble en hvit Wolksvagen polo stjålet fra jernbanegata. Bilen sto med nøklene i og var dermed et enkelt bytte for tyven. Politiet er interessert i tips fra publikum som kan ha sett bilen. Den har kjennemerke: RF 46125. Promillekjører to KRISTIANSAND: Klokken 01:53 ble en bilist stoppet på E18 like etter Varoddbroa, etter melding om mistenkelig atferd. Den 29 år gamle sjåføren ble tatt med til legevakta for blodprøvetakning. Etterpå ble han dimmitert. 29-åringen er fra Kristiansand.

Promillekjører tre

SONGDALEN: Like før klokken fem natt til torsdag oppdaget politiet en mistenkelig sjåfør like ved Brennåsen i Songdalen. Da patruljen stoppet bilen, la de merke til at den 29 år gamle føreren kastet fra seg noe i veikanten. Det viste seg å være mindre mengder amfetamin. 29-åringen og hans to jevngamle passasjerer ble tatt med inn til politistasjonen i Kristiansand og blir torsdag morgen avhørt.