NEDENES: Klokken 2245 sent i går kveld ble en kvinne i 40-årene stoppet av politiet på Nedenes. Kvinnen har avlagt blodprøve, og politiet mistenker at hun har vært påvirket av narkotiske stoffer.

Innbrudd i bolighus

SØGNE: Klokken 2330 onsdag ble det meldt om en person som forsøkte å ta seg inn i en hybelleilighet i en enebolig i Søgne, gjennom et vindu. Mannen forsvant raskt fra stedet, og det skal ikke være tatt noe fra leiligheten.

Innbrudd i bil

KRISTIANSAND: Klokken 2330 fikk politiet melding om en mann som forsøkte å ta seg inn i en bil i Kongens gate i Kvadraturen. Mannen forsvant fra stedet i en annen bil da han ble oppdaget, men en skrutrekker ble stående igjen i bildøren. På tross av innbruddsforsøket, skal det ikke være gjort skader på bilen.

Innbrudd i Modellpels

KRISTIANSAND: Klokken 0230 fikk politiet inn melding om innbrudd i forretningen Modellpels i Gyldenløves gate i Kristiansand sentrum. En låsesylinder var tatt ut av døren, og innbruddstyven har vært inne på et kontor, men ingenting skal være tatt fra kontoret.

Garasje-tyver

KRISTIANSAND: På Andøya tok flere tyver seg inn i en garasje like før klokken 3 i natt. Det var eieren av garasjen som meldte innbruddet. Tyvene la beina på nakken da de ble oppdaget, og flyktet i en rød Ford Escort. Klokken halv fire fant politiet igjen fluktbilen utenfor en kjent adresse, og pågrep tre personer som viste seg å være kjenninger av politiet. To av dem var i midten av 40-årene, mens den siste var i midten av 20-årene.