**GRIMSTAD: Innbrudd på Expert

03.08** En del bærbare pc-er er stjålet fra Expert på Odden-senteret.

KRISTIANSAND: Storbrann på Kongsgård

LILLESAND: Syklist påkjørt

Ved 05.30-tiden torsdag morgen ble en mannlig syklist påkjørt på riksveg 402 ved avkjøringen til Nordbø. Bilføreren forklarte at han møtte en bil med fjernlys på, og ble blendet, og så dermed ikke syklisten. Syklisten ble antakelig truffet av bilens sidespeil, og ble lettere skadet. Han klagde på smerter i hofta.

**IVELAND: Innbrudd på skolen

07.35** I løpet av natta har noen brutt opp vinduet til rektors kontor og stukket av med fem bærbare pc-er fra Iveland skole.

**GRIMSTAD: Overrasket tyv

09.41** Beboeren i Gjærbrøndveien var i stua og hørte romstering på soverommet. Beboeren gikk inn, og så en høy, tynn mann med grå genser hoppe ut av vinduet og forsvinne i en hvit personbil. Ingenting var stjålet.

GRIMSTAD: Tråkket på feil pedal — braste gjennom butikkvindu

VENNESLA: Stjal moped fra Øvrebø

En gul Suzuki-moped med registreringsnummer NX 2768 ble stjålet mandag ettermiddag.

**SONGDALEN: Fant bil i grøfta og sporet opp sertifikatløs fører

10.22** Politiet fant en hvit Audi som hadde kjørt av veien øverst ved Stokkeland. Ingen personer var i nærheten, men Falken hadde fått beskjed om å taue bilen. Politiet fulgte etter, og fant føreren på Mosby. Han hadde aldri hatt førerkort, og mannen ble tatt med til Vennesla for å avlegge blodprøve. Mannen er 27 år gammel og fra Vennesla.

SONGDALEN: Kjørte i 116 km/t i 70-sone

**ARENDAL: Fant omlakkert, stjålet bil

12.48** En Jeep ble funnet av politiet på Rykene. Den var omlakkert, og registreringsnummeret var endret. Det er uklart hvor bilen er stjålet fra.

**ARENDAL: Slo miljøarbeider til svime

12.06** En ungdom på en institusjon på Myra slo til en miljøarbeider så denne besvimte. Ungdommen stakk av, men kom senere tilbake med to kjepper, og da ringte personalet politiet. Da politiet kom, var ungdommen stukket av igjen, men politiet har navnet hans.

**GRIMSTAD: Forsøkte å ta seg inn i hus

14.47:** Rundt klokken 00.30 i natt skal en mann forsøkt å ta seg inn gjennom et åpent vindu ved Gullmann brygge i Grimstad. Da mannen ble oppdaget stakk han av. Det er ikke meldt om noen savnede gjenstander etter hendelsen.

**GRIMSTAD: Tatt for besittelse av narkotika

14.15:** En 25 år gammel kvinne og en 29 år gammel mann fra Grimstad ble tatt for å være i besittelse av narkotika. Hendelsen skal ha skjedd på Fevik. Kvinnen vil bli anmeldt for å være i besittelse av tabletter, mens mannen blir anmeldt for å være i besittelse av hasj, amfetamin og tabletter.

**VEGÅRSHEI: Politikontroll

14.47:** Mellom klokken 10 og 14.30 i dag skal politiet hatt to kontroller ved riksvei 416 på Myra og riksvei 415 på Ubergsmoen. To personer fikk bilbeltegebyr og en sjåfør fikk bilen avskiltet.

**KRISTIANSAND: Forsøkte å stjele fra butikk

15.44:** To personer ble tatt da de forsynte seg med varer i kjelleren til Ivar Mjaaland A/S ved Markensgate. Det skal ha oppstått håndgemeng mellom betjeningen og den ene gjerningsmannen da betjeningen kom overraskende på dem. Samme person skal også ha kommet med trusler til betjeningen. Gjerningsmennene kommer fra Kristiansand og er 19 og 21 år gamle. Begge ble innbrakt av politiet.