**ARENDAL: Krasjet i bro

00.58:** En kvinne fra Løddesøl ringer politiet etter at hun har hørt et kraftig smell fra en bro like i nærheten. Ved nærmere undersøkelser viser det seg at en bil har kjørt inn i rekkverket på broa. Føreren av bilen går fra stedet før politiet kommer frem. Det lykkes ikke politiet å komme i kontakt med bileieren, som er fra Rykene. Bilen blir derfor tauet inn.

**GRIMSTAD: To tatt for slåssing

01.18:** To menn, en 20-åring fra Eydehavn og en 19-åring fra Grimstad, blir brakt inn til arresten i Arendal etter en slåsskamp i Grimstad sentrum. Fornærmede, som hører hjemme i Grimstad, har forklart politiet at han fikk juling av tre personer. Tredjemann kjenner ikke politiet identiteten til.

**KRISTIANSAND: Bråk ved Ernst hotell

01.20:** Vaktsjefen ved hotellet melder fra til politiet om at en person er pågrepet for bråk. Mens vaktene venter på at politiet skal komme til stedet, kommer fire menn for å frigjøre den pågripne. Politipatruljen tar med seg de fire personene til arresten, og alle vil bli anmeldt for bråk i beruset tilstand. Mennene, som er i 20— og 30-årene, hører hjemme i Oslo, Kristiansand, Lyngdal og Mandal. Alle skal være av utenlandsk opprinnelse.

**SØGNE: Hærverk på bil

01.40:** En kvinne melder fra til politiet om en ungdomsgjeng som oppholder seg ved og på bilen hennes i Gamle Lundevei. En jente sitter på panseret på bilen, mens en gutt kaster seg på henne. Da politiet kommer til stedet er ungdommene forduftet. I panseret på bilen har imidlertid ungdommene ripet inn «Pax», og bileier har varslet at hun vil anmelde forholdet. Politiet kjenner identiteten til ungdommene.

**BYKLE: Mann sov utenfor utested

02.00:** En beruset 23-åring fra Drøbak blir funnet sovende i en temperatur på null grader utenfor XO Bar på Hovden. Mannen blir kjørt hjem til sin midlertidige bopel på Hovden.

**ARENDAL: 16-åring lagde bråk

02.03:** Dørvaktene ved Club Paparazzi i Friergangen ber politiet om bistand da en 16-åring lager bråk. Gutten skal ha oppført seg dårlig overfor skjenkekontrollører, dørvaktene og politiet. Han blir kjørt hjem til Rykene.

ARENDAL: 46-åring ga gjester elektrosjokk

**LILLESAND: Mann skallet ned

02.10:** En 31 år gammel mann blir kjørt til legevakta for sjekk etter at han blir skallet ned i døra inn til Beddingen Restaurant. Mannen ble nektet adgang til restauranten, og kom i krangel med en 34 år gammel dørvakt som hadde fri. Begge var beruset. Det er uklart om 31-åringen vil komme med en anmeldelse for forholdet.

**KRISTIANSAND: Slo dørvakt i ansiktet

02.16:** Politiet bringer inn en 18 år gammel mann fra Kristiansand etter at han har slått en 20 år gammel dørvakt i ansiktet utenfor utestedet Beverly Hills i Tollbodgata.

**FLEKKEFJORD: Tyveri fra bolig

02.22:** En kvinne i Flekkefjord ringer politiet og forteller at en mann har vært inne i boligen hennes og tatt med seg Visa-kort og lånepapirer. Kvinnen vil anmelde mannen for tyveriet.

**KRISTIANSAND: Slåssing i Markens

02.54:** Politiet får melding om full slåsskamp utenfor Quarten Bar & Nattklubb i Markens gate. En politipatrulje får skilt partene, og forholdet betegnes som ordnet på stedet. Ingen vil ifølge politiet bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: 20-åring kjørte i fylla

02.59:** Politiet får melding om at en mann forsøker å kjøre bil fra toppen av Hamreheia ned mot Eivind Jarls gate. Mannen skal ha sittet en stund i bilen og sovet. Mannen, en 20-åring fra Kristiansand, må avlegge blodprøve og blir deretter kjørt hjem av en politipatrulje.

**ARENDAL: Knakk beinet i krangel

03.12:** Politiet rykker ut til en krangel i Arrestbakken. En person har brukket beinet og blir sendt avgårde med ambulanse. En annen blir bortvist fra stedet. Politiet har ikke fått noen anmeldelse på forholdet.

**KRISTIANSAND: Slåssing i Tollbodgata

04.02:** Politiet får melding om slåssing ved Western Fried Chicken. Da patruljen kommer til stedet har kamphanene forsvunnet.

**KRISTIANSAND: Slåssing utenfor Vinkjelleren

04.05:** Politiet får melding om slåssing utenfor Vinkjelleren i Havnegata. Politiet har imidlertid ingen ledige patruljer, men da de kommer til stedet tjue minutter senere er gjerningsmennen forduftet.

**KRISTIANSAND: Fikk juling av gjeng

04.33:** En 33 år gammel mann fra Høvåg forklarer politiet at han er blitt angrepet av 8-10 personer utenfor 7-Eleven i Markens gate. Han skal ha blitt sparket og slått før gjerningsmennene forsvant fra stedet i drosjer. Mennene skal alle ha vært av utenlandsk opprinnelse, og er ifølge offerets forklaringer om lag 25 år gamle.